Muğla
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

KAY­MA­KAM ÇOBAN, LAÇİN İLKO­KU­LU İN­ŞA­ATIN­DA İN­CE­LE­ME­LER­DE BU­LUN­DU

KAY­MA­KAM ÇOBAN, LAÇİN İLKO­KU­LU İN­ŞA­ATIN­DA İN­CE­LE­ME­LER­DE BU­LUN­DU
Sebiha ARSLAN :İlçe Kay­ma­ka­mı Mesut Çoban , Datça' lı İş in­sa­nı Haluk Laçin ta­ra­fın­dan, Kız­lan Ma­hal­le­sin­de ya­pı­mı devan eden, Laçin İlköğ­re­tim Oku­lun­da, in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du. Ya­pı­mı­na yak­la­şık 3 ay önce baş­la­nı­lan, 500 m2, 4 ders­lik ve sos­yal ak­ti­vi­te alan­la­rı bu­lu­nan 2 katlı okul­da, en­gel­li öğ­ren­ci ve bi­rey­ler için, asan­sör­de mev­cut ola­cak.İnşa­atın %70 'i ta­mam­la­nır­ken Temmuz ayın­da, Milli Eği­tim ku­ru­mu­na tes­lim edi­le­ce­ği be­lir­til­di.

Kay­ma­kam Çoban in­ce­le­me­le­ri­nin ar­dın­dan in­şa­at ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bil­gi­ler aldı. Datça'ya okul ka­zan­dı­ran Haluk Laçin'e, ''Eği­tim ya­tı­rım­la­rı­nı il­çe­mi­zin ve ül­ke­mi­zin ge­li­şi­mi açı­sın­dan çok önem­si­yo­ruz. Milli ve ma­ne­vi de­ğer­le­ri­ne bağlı bi­rey­le­rin ye­tiş­ti­ril­me­si­ne büyük bir kat­kı­da bu­lu­nu­la­ca­ğı gibi, il­çe­mi­zin kal­kın­ma­sı­na ve genç ne­sil­le­rin ye­tiş­ti­ril­me­si­ne yö­ne­lik kat­kı­la­rı­nız­dan do­la­yı, te­şek­kür edi­yo­rum, Allah hay­rı­nı­zı kabul etsin'' dedi.
 ‘’Ço­cuk­luk ha­ya­li­mi ger­çek­leş­tir­dim’’
Ha­yır­se­ver İş in­sa­nı Haluk Laçin ise yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da ''Ço­cuk­lu­ğu­muz­da tek katlı, kır­mı­zı ça­tı­lı il­ko­ku­lu­muz vardı. Daha sonra Datça Li­se­sin­de okur­ken hep içim­den, Datça'da bir iş in­sa­nı ola­yım, ile­ri­ki dö­nem­ler de de bir okul yap­ma­yı hayal et­miş­tim. Kız­lan ma­hal­le­miz­de­ki mev­cut oku­lu­mu­zun ye­ter­siz ol­du­ğu ve yeni bir ek bi­na­ya ih­ti­yaç ol­du­ğu­nu öğ­ren­dim. Sayın Va­li­miz Orhan Tavlı ve İlçe Kay­ma­ka­mı­mız Mesut Çoban' a ek bina ya­pı­mı­na talip ol­du­ğu­mu be­lirt­tim. Gö­rüş­me­ler son­ra­sın­da Ek bina ye­ri­ne, İlko­kul bi­na­sı ya­pıl­ma­sı ko­nu­sun­da hem fikir olduk. Ço­cuk­luk ha­ya­li­min ger­çek­leş­me­si - nasip ol­ma­sı beni ve aile­mi mutlu et­me­nin yanı sıra, ge­le­ce­ğin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın daha iyi ko­şul­lar­da ye­tiş­me­si­ne ve­si­le ve des­tek olmak daha da mutlu edi­yor'' dedi.
Kay­ma­kam Çoban ve İş İnsanı Laçin'e Kız­lan Ma­hal­le Muh­ta­rı Suat Ka­ra­man ve Kız­lan İlköğ­re­tim Okulu Mü­dü­rü Meh­met Ata­lay eşlik etti.vardı. Daha sonra Datça Li­se­sin­de okur­ken hep içim­den, Datça'da bir iş in­sa­nı ola­yım, ile­ri­ki dö­nem­ler de de bir okul yap­ma­yı hayal et­miş­tim. Kız­lan ma­hal­le­miz­de­ki mev­cut oku­lu­mu­zun ye­ter­siz ol­du­ğu ve yeni bir ek bi­na­ya ih­ti­yaç ol­du­ğu­nu öğ­ren­dim. Sayın Va­li­miz Orhan Tavlı ve İlçe Kay­ma­ka­mı­mız Mesut Çoban' a ek bina ya­pı­mı­na talip ol­du­ğu­mu be­lirt­tim. Gö­rüş­me­ler son­ra­sın­da Ek bina ye­ri­ne, İlko­kul bi­na­sı ya­pıl­ma­sı ko­nu­sun­da hem fikir olduk. Ço­cuk­luk ha­ya­li­min ger­çek­leş­me­si - nasip ol­ma­sı beni ve aile­mi mutlu et­me­nin yanı sıra, ge­le­ce­ğin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın daha iyi ko­şul­lar­da ye­tiş­me­si­ne ve­si­le ve des­tek olmak daha da mutlu edi­yor'' dedi.
Kay­ma­kam Çoban ve İş İnsanı Laçin'e Kız­lan Ma­hal­le Muh­ta­rı Suat Ka­ra­man ve Kız­lan İlköğ­re­tim Okulu Mü­dü­rü Meh­met Ata­lay eşlik etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!