MEHMET ASLANTUĞ DATÇA'DA PAPATYALARLA KARŞILANDI

Sebiha ARSLAN :Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla 1. sıra Milletvekili adayı yönetmen ve oyuncu Mehmet Aslantuğ, bu gün Datça'ya gelerek Datça TİP' in seçim bürosunun açılışına katıldı.
Saat 12'de parti binasında gerçekleşen açılışta konuşan Aslantuğ sözlerine ''Sevgili dostlar hepiniz hoş geldiniz. Burada olmaktan çok mutluyuz'' sözleri ile başladı. Aslantuğ konuşmasında özetle ''Yeniden konuşmaya ihtiyaç duymadığımız hak ve özgürlüklerden başlayarak, bu insanın, bu doğanın, çevrenin ve oraya emanet oradan bize de emanet tüm canlılardan da başlayarak, sosyal devlet anlayışıyla yola çıktık. Çünkü TİP' in varlık sebebi bu. Çünkü buna ihtiyacı var. 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz'' dedi.
Konuşma sonrası vatandaşlar tarafından sevgi seline uğrayan Aslantuğ, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra karşısında bulunan CHP ilçe teşkilatına giden Aslantuğ kendini karşılayan CHP örgütüne , Bir oy Kemale bir oy Mehmet' e sözünü aldı.
Aslantuğ daha sonra Marmaris'e hareket etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şehit Ersoy Yorulmaz Anadolu Lisesi’nde Güvenlik ve Spor Alanları Güçlendirildi
- KAYMAKAM MURAT ATICI SAHADA: DATÇA’DA KAMU HİZMETLERİNE GÜÇLÜ TAKİP
- Datça’da Yetişkin İngilizce Kursu Yoğun Katılımla Başladı
- Muğla’da Suçlulara Geçit Yok: Jandarmadan Bir Haftada 44 Yakalama
- DATÇA’DA YAPIMI BAŞLAYAN YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI YERİNDE İNCELENDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.