MHP DATÇA İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN ÖZÇELİK BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Sebiha ARSLAN : Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Datça İlçe Başkanlığı’na atanan Oğuzhan Özçelik, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi.
Yerel seçimler sonrası görevinden istifa eden önceki ilçe başkanı Gökhan Akyel’in yerine MHP Genel Merkezi tarafından atanan Özçelik, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Datça’nın mevcut sorunları ve çözüm yolları üzerine görüşlerini paylaştı.
Kahvaltıya MHP İlçe Başkanı Özçelik’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katılım sağladı. Etkinlik kapsamında Başkan Özçelik, basın mensuplarının ilçeye dair merak ettiği konuları yanıtlayarak, yerel yönetimde iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MICHELIN 2026 TÜRKİYE SEÇKİSİ AÇIKLANDI DATÇA, EN İYİ GENÇ ŞEF ÖDÜLÜYLE ÜLKE ÇAPINDA ÖNE ÇIKTI
- Çocuklar İçin Geleneksel Sanatlar ve Serbest Zanaat Atölyesi kayıtları Başladı
- Eğitim Yararına Kermes Kapılarını Açtı
- DATÇA’DA SU OTOMATLARININ SAYISI ARTIRILIYOR: SEVGİ YOLU’NA DA YENİ CİHAZ KONULDU
- DATÇA’DA ŞİDDETLİ LODOS ETKİLİ OLDU: AKTUR’DA YELKENLİ KARAYA OTURDU
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.