Muğla
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HALUK LAÇİN’in SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HALUK LAÇİN’in SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Sebiha ARSLAN :AK Parti Muğla Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı Haluk Laçin, seçim te­mas­la­rı kap­sa­mın­da ilçe ge­zi­le­ri­ni sür­dü­rü­yor.14 Mayıs'ta ya­pı­la­cak mil­let­ve­kil­li­ği genel se­çim­le­rin­de Ak Parti'den Muğla Mil­let­ve­ki­li aday adayı olan Haluk Laçin , seçim ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da Bod­rum, Da­la­man, Fet­hi­ye, Ka­vak­lı­de­re, Köy­ce­ğiz, Mar­ma­ris, Men­te­şe, Milas, Or­ta­ca, Sey­di­ke­mer, Ula, Ya­ta­ğan ve Datça'da par­ti­li­ler ve va­tan­daş­lar­la bir araya geldi.

Ger­çek­leş­tir­di­ği zi­ya­ret­ler­den olum­lu dö­nüş­ler al­dı­ğı­nı be­lir­ten AK Parti Muğla Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı Haluk Laçin , Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın li­der­li­ğin­de, Tür­ki­ye Yüz­yı­lı he­de­fi­ne, Ül­ke­mi­ze ve Muğla'mıza katkı sun­ma­yı amaç­la­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
“Muğla'mıza hiz­met için yola çık­tık” diyen Haluk Laçin yap­tı­ğı açık­la­ma­da “Yak­la­şan Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve Mil­let­ve­ki­li se­çim­le­rin­de ül­ke­miz, ili­miz ve il­çe­mi­ze hiz­met için mil­let­ve­kil­li­ği aday aday­lı­ğı baş­vu­ru­mu­zu ger­çek­leş­tir­dik. Hiç vakit kay­bet­me­den seçim ça­lış­ma­la­rı­mı­za baş­la­dık. Ger­çek­leş­tir­di­ği­miz zi­ya­ret­ler­den olum­lu dö­nüş­ler aldık ve her bi­ri­miz üze­ri­mi­ze düşen so­rum­lu­lu­ğun far­kın­da­yız. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın koy­du­ğu Tür­ki­ye Yüz­yı­lı he­de­fi doğ­rul­tu­sun­da yak­la­şan se­çim­ler büyük bir önem ta­şı­yor. Biz­ler­de eli­miz­den gelen gay­re­ti gös­te­re­ce­ğiz. Önce siz Par­ti­min de­ğer­li üye­le­ri sonra, Hal­kı­mın te­vec­cü­hü ile 28. Dönem Mil­let­ve­ki­li Aday   Ada­yı­yım ”dedi.

      Haluk Laçin Kim­dir
1974 Muğla Datça do­ğum­lu. İlköğ­re­tim ve Lise öğ­re­ni­mi Datça'da, Üni­ver­si­te Eği­ti­mi­mi Kıb­rıs Ulus­la­ra­ra­sı Ame­ri­kan Üni­ver­si­te­sin­de Mi­mar­lık bö­lü­mün­den mezun ola­rak ta­mam­la­dı.
Evli ve bir çocuk ba­ba­sı.
Datça , Mar­ma­ris ve Men­te­şe­de, Mi­mar­lık ve İnşaat üze­rin­de, firma sa­hi­bi.
Datça Haber Ga­ze­te­si İmti­yaz sa­hi­bi.
20 Yıl­dır Ak Parti'de, Datça İlçe Baş­kan­lı­ğı, Muğla İl Baş­kan yar­dım­cı­lı­ğı, Datça Mec­lis Grup Baş­kan ve­kil­li­ği, Muğla Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Mec­lis üye­li­ği, İmar Ko­mis­yon üye­li­ği gibi gö­rev­le­rin­de bu­lun­du
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!