Muğla
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MİLLET­VEKİLİ GÖK­CAN: KAMU ÇA­LI­ŞAN­LA­RI­MI­ZI ENF­LAS­YO­NA EZDİRMEDİK

MİLLET­VEKİLİ GÖK­CAN: KAMU ÇA­LI­ŞAN­LA­RI­MI­ZI ENF­LAS­YO­NA EZDİRMEDİK
Haber Merkezi:AK Parti Muğla Mil­let­ve­ki­li Yelda Erol Gök­can, Memur - Sen Muğla İl Tem­sil­ci­li­ği İl Divan Top­lan­tı­sı'na ka­tı­ldı.

Top­lan­tı­ya; Eği­tim - Bir­sen Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mesut Öner, AK Parti Muğla İl Baş­ka­nı Gül­te­kin Akça, Men­te­şe İlçe Baş­ka­nı Eray Çiçek, Me­mur-Sen İl Tem­sil­ci­si Adem Kö­se­oğ­lu, Memur - Sen'e bağlı Sen­di­ka Baş­kan­la­rı, sen­di­ka ve teş­ki­lat men­sup­la­rı ka­tıl­dı.
Mil­let­ve­ki­li Gök­can ''İkti­dar­la­rı­mız dö­ne­min­de; me­mur­la­rı­mı­za, gerek özlük hak­la­rı ge­rek­se sos­yal hak­lar ko­nu­sun­da bu­gü­ne kadar en iyi şart­la­rı sun­duk'' dedi.
AK Parti Muğla Mil­let­ve­ki­li Yelda Erol Gök­can yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, “Ül­ke­mi­zin en önem­li ku­ru­luş­la­rı­nın ba­şın­da gelen Memur - Sen'in, haklı ta­lep­le­ri, Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan nez­din­de her zaman olum­lu kar­şı­lık bul­muş­tur” di­ye­rek şu açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.
Me­mur-Sen, me­mur­la­rı­mı­zın hak­la­rı­nı ko­rur­ken, aynı za­man­da, milli ira­de­nin, de­mok­ra­si­nin bay­rak­tar­lı­ğı­nı yap­mak­ta­dır. 15 Tem­muz hain darbe gi­ri­şi­min­de Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za, Hü­kü­me­ti­mi­ze, bay­ra­ğı­mı­za, ül­ke­mi­ze sahip çık­mış­tır. Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li dep­rem­ler­de de en ön safta yar al­mış­tır.
İkti­dar­la­rı­mız dö­ne­min­de; me­mur­la­rı­mı­za, gerek özlük hak­la­rı ge­rek­se sos­yal hak­lar ko­nu­sun­da bu­gü­ne kadar en iyi şart­la­rı sun­duk.
Emek­li­lik­te yaşı bek­le­yen 2 mil­yon 250 bin kar­de­şi­mi­zin ta­le­bi­ni kar­şı­la­dık. Nisan ayın­dan iti­ba­ren ma­aş­la­rı­nı al­ma­ya baş­la­dı­lar.
En düşük emek­li ma­aşı­nı 7 bin 500 li­ra­ya, bay­ram ik­ra­mi­ye­le­ri­ni de 2 bin li­ra­ya çı­kar­ta­rak bir başka önem­li adım daha attık. Se­çim­den sonra 7 bin 500 li­ra­nın üze­rin­de emek­li maaşı alan me­mur­la­rı­mız için de dü­zen­le­me ya­pı­la­cak­tır.
Söz­leş­me­li kamu gö­rev­li­le­ri­nin kad­ro­ya ge­çi­şi­ni sağ­la­dık. Yak­la­şık 500 bin kar­de­şi­mi­zin so­ru­nu­nu çö­zü­me ka­vuş­tur­duk.
Kamu ça­lı­şan­la­rı­nın ve emek­li­le­ri­nin uzun sü­re­dir bek­le­di­ği ek gös­ter­ge dü­zen­le­me­si­ni ha­ya­ta ge­çir­dik. Yeni Ya­sa­ma dö­ne­min­de 3600 ek gös­ter­ge dü­zen­le­me­sin­den, 1. De­re­ce­de­ki tüm me­mur­la­rı­mı­zın ya­rar­lan­ma­sı sağ­la­na­cak­tır.
Me­mur­la­rı­mı­zı enf­las­yo­na ez­dir­me­me sö­zü­mü­zü her zaman tut­tuk ve yine tu­ta­ca­ğız.
Biz ki­mi­le­ri gibi Sana Söz diye, söz verip sö­zün­de dur­ma­yan­lar­dan de­ği­liz. Söz uçar, ic­ra­at kalır.
Daha kendi ça­lı­şan­la­rı­nın özlük hak­la­rı­nı dü­zelt­me­yen­ler, özlük hak­la­rın­da çifte stan­dart uy­gu­la­yan­lar, bol ke­se­den söz ver­me­ye devam edi­yor­lar. Biz kim­se­yi işin­den et­me­ye­ce­ğiz diye söz verip, 4 yıl­dır be­le­di­ye­ler­de işten atı­lan in­san­la­rı­mı­zı gör­dük­çe, bun­la­rın hiç bir sö­zü­ne gü­ve­nil­me­ye­ce­ği­ni an­lı­yo­ruz.
14 Mayıs se­çim­le­ri, ül­ke­miz için ta­ri­hi bir dö­ne­meç­tir.
Cum­hur İtti­fa­kı ola­rak, ül­ke­mi­zi ihya ve inşa etme he­de­fin­de olan Dünya Li­de­ri bir Recep Tay­yip Er­do­ğan var.
Bir de Kan­dil'den Fetö terör ör­gü­tün­den bes­le­nen, tüm ka­za­nım­la­rı­mı­zı ge­ri­ye gö­tür­me­yi he­def­le­yen Mil­let İtti­fa­kı var.
Se­çim­ler­de Memur - Sen'in hak­lı­nın, doğ­ru­nun, milli ve yerli du­ru­şun ya­nın­da ola­ca­ğı­nı­za inan­cı­mız tam­dır. De­mok­ra­si­yi, milli ira­de­yi teh­dit eden­le­re mey­dan ver­me­ye­lim.
Siz­le­rin hak­kı­nı hu­ku­ku­nu ko­ru­yan ve siz­le­re daha iyi şart­lar sunan Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan'a ve Hü­kü­me­ti­mi­ze sahip çı­ka­ca­ğı­nı­zı bi­li­yo­ruz. Se­çim­ler­de ve­re­ce­ği­niz des­tek­le­ri­niz için şim­di­den te­şek­kür edi­yo­ruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!