NE TEHDİT KALDI NE FUHUŞ ARACILIĞI ARANANLAR LİSTESİNDE BİR KİŞİ AZALDI

Sebiha ARSLAN :Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, hakkında çeşitli suçlardan toplam 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.D. (50) yakalandı.
O.D., “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak ya da aracılık etmek ve yer temin etmek (2 ayrı suç), nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, birden fazla kişiyle tehdit, basit yaralama ve açığa imzanın kötüye kullanılması” gibi toplam 6 ayrı suçtan aranıyordu.
İl Jandarma ekipleri tarafından Fethiye İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla yakalanan zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Güvenlik güçlerinin titiz çalışmasıyla tamamlanan operasyon, halkın huzur ve güvenliği açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA GENÇLER İÇİN SPOR YATIRIMLARI BAŞLADI: HALI SAHALAR VE TENİS KORTU YÜKSELİYOR
- DATÇA’DA OKUL SPORLARINA EMEK VERENLERE BAŞARI BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
- DATÇA BELEDİYESPOR’DAN SEZONUN İLK MAÇINDA GÖVDE GÖSTERİSİ: 78-49
- MSKÜ BİLİM KAFE’DE “YENİ NESİL EBEVEYNLİK” ATÖLYESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
- MUĞLA İL KOORDİNASYON KURULU 2025 YILI DÖRDÜNCÜ DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.