Öğrenciler yaz tatiline festival havasında girecek...

Sebiha ARSLAN:Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Datça 'da da Öğrenciler, 10 - 13 Haziran yıl sonu faaliyet haftası etkinlikleri ile, yaz tatiline girecek.
Milli Eğitim Bakanlığı'nca öğrencilerin keyifli bir tatil dönemi geçirmesi için, eğitim - öğretim yılının son haftasında, okullarda kültürel sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra, yeni müfredatın, beceri temeli uygulamalarınıda içeren, yıl sonu faaliyet haftası düzenlenecek.
Yapılan açıklamada; okullara veda, Festival kapsamındaki etkinliklerle gerçekleşecek.Bakanlığımızca resmi ve özel tüm okulların, adeta Festival havası ile kapanması için faaliyetler planı ve etkinlik önerileri, hazırlandı. Uygulama Kılavuzu ise 81 ile gönderildi.10 -13 Haziranda ki yıl sonu faaliyet haftasında okullarda Öğretmenlerle öğrencilerden oluşturulacak faaliyet haftası yürütücü heyeti etkinliklerini gerçekleştirecek"denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- HALUK LAÇİN’E 2 EL ATEŞ AÇILMIŞTI! İLK DURUŞMADA 3 SANIK İÇİN TUTUKLULUK KARARI
- KARAKÖY’DE ÇÖP EV TEMİZLENDİ: 5 TON ATIK ÇIKARILDI!
- Muğla’da Ağustos ayında narkotik operasyonları: 310 kişi gözaltına alındı
- DATÇA AÇIKLARINDA SÜRÜKLENEN 2 KİŞİ KURTARILDI
- Fethiye Körfezi İçin Tarihi Adım: Dip Çamuru Temizlenecek, Denizler Şamandıra Sistemiyle Korunacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.