LAÇİNNN
kalp ucu datça
Muğla
27 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.04
  • EURO
    47.75
  • ALTIN
    4456.9
  • BIST
    11.53
  • BTC
    111363.34$

“ORTAK AKIL, GÜÇLÜ ŞEHİR” VİZYONUYLA DATÇA’DA ANLAMLI BULUŞMA

“ORTAK AKIL, GÜÇLÜ ŞEHİR” VİZYONUYLA DATÇA’DA ANLAMLI BULUŞMA
Sebiha ARSLAN :Datça’da toplumsal gelişime katkı sunan projeleriyle öne çıkan Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları İletişim Şube Müdürlüğü ekibini “Ortak Akıl, Güçlü Şehir” vizyonuyla kurumunda ağırladı. Nazik ziyaretleri ve yapıcı paylaşımları için ekibe teşekkür eden vakıf yetkilileri, geçmiş yıllarda hayata geçirilen çocuk atölyeleri, İngilizce ve bağlama kursları ile yüzme eğitimlerinin toplumsal etkisine dikkat çekti.

 


Gerçekleştirilen istişarede, bu birikimlerin üzerine daha kapsamlı projeler inşa etme, ortak akılla daha geniş kitlelere ulaşma ve kalıcı değerler üretme hedefi öne çıktı. Çocukların gelişiminden gençlerin sosyal ve kültürel desteklerine, sanattan spora kadar uzanan geniş bir yelpazede yeni projeler için fikir alışverişi yapıldı.


Toplantının dikkat çeken başlıklarından biri de, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir “İnanç Daire Başkanlığı” kurulması önerisi oldu. Diğer büyükşehirlerdeki örnekler ışığında dile getirilen bu öneri, inanç ve kültür alanında yapılacak çalışmaların toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı güçlendireceği vurgusuyla paylaşıldı.


Toplantı sonunda, güçlü işbirlikleriyle, dayanışma ruhuyla ve ortak aklın rehberliğinde Datça’ya, çocuklara ve kültür dünyasına hizmet etmeye devam edileceği mesajı verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!