s
Muğla
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

TİP DATÇA' SEÇİM STAR­TI­NI VERDİ

TİP DATÇA' SEÇİM STAR­TI­NI VERDİ
Sebiha ARSLAN:Tür­ki­ye İşçi Par­ti­si (TİP) Datça İlçe Baş­kan­lı­ğı, Datça Be­le­di­ye Baş­kan adayı Büşra Alem­dar Deveci ile seçim star­tı­nı verdi. Ay­rı­ca TİP Muğla İl ör­gü­tü, Genel Baş­kan yar­dım­cı­sı Doğan Ergün'ün ka­tı­lı­mı ile ger­çek­leş­tir­di­ği genel üye top­lan­tı­sın­da, be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­nı ta­nıt­tı. Muğla'nın 8 ilçesinde 7 kadın be­le­di­ye baş­kan adayı ile seçime giren TİP, ya­rı­şın­da­ki ye­ri­ni aldı.

Tip ilçe baş­kan­lı­ğın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da şu ifa­de­ler yer aldı''
''DATÇA'DA "MECBURİYET" SONA ERİYOR''
Türkiye İşçi Partisi Datça halkının istekleri doğrultusunda, mecburiyeti sonlandıracak ve sorunlara kamucu belediyecilik anlayışı çerçevesinde çözümler üretecek, belediye başkan adayını belirlemiş bulunmaktadır.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde, Datça'nın var olan ve yakın gelecekte yaşayacağı öngörülen sorunlarına akılcı, bilimsel, kolektif aklın ön planda olduğu kamucu çözüm önerileri geliştiren Türkiye İşçi Partisi, adayını belirlerken bu hususları göz önünde bulundurmuştur.
Genç,dinamik,emeğin değerini bilen bir aday 
TİP, yerel yönetimlerin karar alma süreçleri dahil, her yönden demokratikleştirilmesini, yurttaşların yönetime katılımının sağlanmasını, başka bir deyişle şeffaf, hesap verilebilir, denetlenebilir, kamucu bir özyönetim ve denetim modelinin hayata geçirilmesini savunmaktadır. Bu söylemler paralelinde, emekten yana, genç, dinamik ve yeniliklere açık belediye başkan adayımız Büşra Alemdar Deveci olmuştur.
Rant hırsıyla Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Datça'nın da doğal ve tarihi değerleri talan edilmekte, denizi ve kıyıları yok edilmekte, sokakları çöpe, zeytinlikleri betona, denizi kanalizasyon ve sintine atıklarına, tarihi mirası müteahhit çetelerine teslim edilmektedir. Bu gidişe son verecek hamle ancak emekten ve halktan yana kamucu çözüm önerileri ve bu önerileri yılmadan, korkmadan, taviz vermeden hayata geçirecek bir belediyecilik anlayışı ile mümkün olacaktır. "Dört nala gelip uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim"... Bizim olan bu güzelliklerin yok edilmesine engel olmak, Datçalıların mecburiyetten değil, gönül rahatlığı ile oy verebilmesi amacı ile güzel yarınlar için bir yola çıktık.

 BÜŞRA ALEMDAR DEVECİ KİMDİR ? 
1980 Erzurum doğumludur. Eğitimini turizm ve otelcilik okulunda tamamladıktan sonra eğitim danışmanı ve aşçı olarak çeşitli sektörlerde çalışmıştır. Evli ve iki çocuk annesi olan Büşra Alemdar, dört yıldır ailesi ile birlikte Datça'da yaşamakta ve bir otelde aşçı olarak çalışmaya devam etmektedir''.

Tip Muğla İl Ge­ne­li Belediye Baş­kan aday­la­rı şu şe­kil­de
Bod­rum-Öz­gül Tuz­cu-İle­ti­şim Uz­ma­nı
Dat­ça- Büşra Alem­dar De­ve­ci-Tu­rizm Emek­çi­si
Ka­vak­lı­de­re-Gül­can Gü­zel-Ta­sa­rım­cı
Mar­ma­ris- Tanla Söy­le­mez- Gör­sel İle­ti­şim Ta­sa­rım­cı­sı
Men­te­şe- Naz­mi­ye Ku­laç- Mali Mü­şa­vir
Milas -Bade Dudu Takım - Pi­la­tes ve Yoga Eğit­me­ni
Or­ta­ca- Ne­za­ket Ünal- Tu­rizm Emek­çi­si
Sey­di­ke­mer- Sol­maz To­kay-Emek­li

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!