Muğla
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLER'DEN BÜYÜK BAŞARI

0
İlçe­miz Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu'nda öğ­re­nim gören öğ­re­ci­ler ka­tıl­dık­la­rı aş­çı­lık ya­rış­ma­sın­da kupa ve ma­dal­ya ile dön­dü­ler.

İlçe­miz Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu'nda öğ­re­nim gören öğ­ren­ci­ler Fet­hi­ye'de dü­zen­le­nen Şef Mavi Fet­hi­ye Pro­fes­yo­nel Aş­çı­lar der­ne­ği­nin dü­zen­le­di­ği Şef Mavi Fet­hi­ye ulu­sal yemek ya­rış­ma­sı­na ka­tı­la­rak üstün ba­şa­rı­lar ser­gi­le­di­ler.

İlçe­miz üni­ver­si­te öğ­ren­ci­le­ri­nin ka­tıl­dı­ğı ya­rış­ma­da Aycan Afa­can ana yemek ve tatlı ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak gümüş ve bronz ma­dal­ya, Canan Ser­vet tatlı ve ma­kar­na ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak iki bronz ma­dal­ya, Pınar Bulut tatlı ve ma­kar­na ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak iki gümüş ma­dal­ya, Do­ğu­kan Uyan ana yemek ve tatlı ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak iki bronz ma­dal­ya, Melih Çelik üni­ver­si­te ekip ve yılın altın şefi ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak gümüş ve altın ma­dal­ya ile bir­lik­te birde kupa, Datça'da ika­met eden öğ­ren­ci­miz Emre Sa­rı­taş ise ma­kar­na ve tatlı ka­te­go­ri­le­rin­den ka­tı­la­rak iki gümüş ma­dal­ya al­ma­ya hak ka­zan­mış­tır.

İlçe­miz Kay­ma­kam­lı­ğı ya­rış­ma­ya ka­tı­lan 6 öğ­ren­ci­ye ver­di­ği des­tek ile öğ­ren­ci­le­rin ba­şa­rı ka­zan­ma­la­rı­na öncü oldu ve il­çe­miz Kay­ma­ka­mı Vehbi Bakır öğ­ren­ci­le­ri teb­rik ede­rek şun­la­rı söy­le­di: 
"Ba­şa­rı­la­rı­nız­dan do­la­yı siz­le­ri teb­rik edi­yo­rum, mes­le­ği­niz ile il­gi­li ile­ri­ye dönük ça­lış­ma­la­rı­nız­da siz­le­ri des­tek­le­mek­ten her zaman gurur du­ya­rız. 

Bu yaş­lar­da bu tür fa­ali­yet­ler­den ya­rar­lan­mak is­te­me­ni­zin ol­duk­ça ve­rim­li ol­du­ğu dü­şün­ce­sin­de­yim. Siz­le­ri ba­şa­rı­la­rı­la­rı­nız­dan do­la­yı teb­rik edi­yor ve ba­şa­rı­la­rı­nı­zın da-imi ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum." dedi.

Öte yan­dan ya­rış­ma­ya ka­tı­lan öğ­ren­ci­ler şun­la­rı söy­le­di, "Ço­ğu­mu­zun ilk kez ya­rış­tı­ğı ya­rış­ma­da güzel bir sonuç ala­rak dön­mek he­pi­mi­zi ol­duk­ça mutlu etti.

İlçe­miz Kay­ma­kam­lı­ğı'na bize ver­di­ği des­tek­ler­den do­la­yı çok te­şek­kür ede­riz, ya­pı­lan bu des­tek biz­ler için ol­duk­ça önem­li bo­yut­tay­dı.
Biz­ler mes­le­ği­miz­de iler­le­mek ve Datça'yı tem­sil etmek için eli­miz­den gelen gay­re­tin faz­la­sı­nı yap­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız.Des­te­ği­ni esir­ge­me­yen her­ke­se te­şek­kür ede­riz." de­di­ler.(DATÇA HABER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!