Muğla
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

VALİ AKBIYIK, ŞEHİT AİLERİ VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

VALİ AKBIYIK, ŞEHİT AİLERİ VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Sebiha ARSLAN: Muğla Valiliği, 18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, Şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle, İftar yemeğinde bir araya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar' a Vali Akbıyık , eşi Sevim Akbıyık ile katıldı. Akbıyık çifti masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı şehitler için dua ederek Kuran-ı Kerim tilaveti okudu.

Vali Akbıyık yaptığı açıklamada  “Şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmak hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Sizlerin nezdinde tüm şehit yakınlarımıza ve gazilerimize ülkesi ve milleti için canını vermeye hazır şekilde görev yapan kahraman askerlerimize, polislerimize, jandarmalarımıza, sahil güvenlik unsurlarımıza, gerektiğinde düşmanın ve hainlerin silahlarına göğsünü siper etmeye hazır her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepsini korusun, muhafaza etsin, ayaklarına taş değdirmesin.
Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizim gözbebeğimizdir. Başımızın tacıdır. Vatan uğruna canını hiçe sayan kahraman gazilerimizin göğüslerinde taşıdıkları madalyalar milletimizin şerefidir, onurudur. Eğer bugün ülkemizde rahat yaşayabiliyorsak, geleceğimize umutla bakabiliyorsak, biz bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. 

Şehit Ailelerimizin ve gazilerimizin her meselelerinde yanlarında olmak, gönüllerini hoş etmek boynumuzun borcudur. Rabbim tüm şehit yakınlarımızı inşallah cennetiyle, cemaliyle, sevgili habibine komşu olan şehitlerimizle beraber haşr-u cem eylesin.

Bu duygularla Ramazan'ı Şerifinizin tekrar mübarek olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah bizi bu mübarek günlere eriştirdiği gibi kadir gecesine ve bayram sabahına da ulaştırsın. Oruçlarımızı makbul, sofralarımızı her daim bereketli kılsın.

Ramazan ayının ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için, bayrak için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. İftarımıza teşrifleriniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum'' dedi.

Akbıyık çifti iftara katılan çocuklara da  çeşitli hediyeler vererek, program sonunda konukları tek tek uğurladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!