Vali Akbıyık’tan Yılbaşı Denetimleri: 112 ve Güvenlik Birimlerine Ziyaret

Simge AYBEY: Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, yılbaşı dolayısıyla il genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirleri kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Yeni yıl öncesi ve yılbaşı gecesi yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Vali Akbıyık, görev başındaki personelin yeni yılını kutladı.
Bu kapsamda ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi ile GAMER (Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi)’ni ziyaret eden Vali Akbıyık, yılbaşı tedbirlerine ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Acil Çağrı Merkezi personelinin yeni yılını kutlayan Vali Akbıyık, görevlerinde kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Vali Akbıyık, telsiz aracılığıyla görev başındaki Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik personeline de seslenerek yeni yıllarını kutladı. Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Vali Akbıyık, il genelinde sürdürülen güvenlik hizmetlerinin önemine dikkat çekti.
İlimizde var olan huzur ve güven ortamının yeni yılda da devam etmesi amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Akbıyık, Menteşe ilçesinde Bayır Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek görevli personelden bilgi aldı ve yeni yıllarını tebrik etti.
Ziyaretler kapsamında Menteşe–Aydın girişi uygulama noktasına da giden Vali Akbıyık, burada görev yapan Göç İdaresi ekipleri, güvenlik güçleri ve uygulama noktasından geçen vatandaşların yeni yılını kutladı.
Vali Akbıyık, yılbaşı nedeniyle alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerini Kötekli Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi İrtibat Noktası’nda da yerinde inceledi. Görev başındaki personelle bir araya gelen Vali Akbıyık, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Görevi başındaki tüm personelin yeni yılını kutlayan Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, başta güvenlik güçleri olmak üzere vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliği için fedakârca görev yapan tüm kamu personeline teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA HALKI COŞKU VE GÜVEN İÇİNDE YENİ YILI KUTLADI DATÇA’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ SIKI TUTULDU: 658 ŞAHIS, 118 ARAÇ DENETLENDİ
- AK Parti Datça İlçe Teşkilatı Emniyet, Jandarma ve Hastaneyi Ziyaret Etti
- Vali Akbıyık’tan Yılbaşı Denetimleri: 112 ve Güvenlik Birimlerine Ziyaret
- Muğla’da 112’yi Gereksiz Arayana Ceza: Toplam 40 Bin TL’yi Aştı
- İlçe Millî Eğitim Müdürü Aldal’dan Pansiyonda Kalan Öğrencilere Yeni Yıl Ziyareti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.