AD VE SOYAD DÜZELTMELERİNE İLİŞKİN DATÇA VERİLERİ AÇIKLANDI

Sebiha ARSLAN :Datça Kaymakamlığınca açıklanan verilere göre son iki yılda ,24 Ad ile 9 Soyad değişikliği mahkeme kararı olmaksızın değiştirildi.
3 Kasım 2017 ile 3 Kasım 2019 tarihleri arası Kanun Hükmü Kararnamesi ile Ad ve Soyad' larda , kanununa aykırı yazılan ,imla hatası veya düzeltme işareti kullanılması nedeniyle anlam değişikliği olan toplam 33 kişinin Ad ve Soyad'ları bir kereye mahsus mahkeme kararı aranmaksızın Datça Kaymaklamlığı İlçe İdare Kurulunun vermiş olduğu kararla değiştirildi.
3 Kasım 2019 tarih itibariyle ise Ad ve Soyad'larda her hangi bir değişiklik için mahkemeye müracaat edilmesi gerekmekte.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.