BİR KİTAP’TA SEN KOY
İlçemizde gelenekselleşen ve 3 yıldır devamlı olarak yapılan kitap yardım kampanyası başladı.
Geçtiğimiz hafta ilçemiz Belediye Başkanlığından yapılan bir duyuruya göre gelenekselleşen ve her sene devamlı olarak yapılan bu yıl 3.'sü düzenlenen kitap yardım kampanyasının başladığı bildirildi.?
Edinilen bilgilere göre 3 gün içerisinde çoğunluğu ansiklopedi olarak yaklaşık 10 koli (200)adet kitap toplandığı öğrenildi.
Önceki senelerde yapılan kampanyalar eşiğinde ilçemiz köy okullarının ihtiyaçlarının giderildiği ve bu kitaplara daha çok ihtiyaç duyan Anadolu köy okullarına gönderileceği belirtildi.
Yapılan duyurular eşiğinde sosyal medya ve paylaşım sitelerinden halkımıza çağrılarda bulunarak kampanyaya destek vermeleri istendi. Halkımızın kullanmadığı kitap ve kırtasiye malzemelerinin eğitime ihtiyacı olan miniklerimize gönderileceği belirtildi.(Datça Haber)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.