DATÇA, MARMARİS VE BODRUMDA MEGA YAT YOĞUNLUĞU

Rıza EZER :Datça 'nın eşsiz güzelliklere sahip koylarında kiraladıkları ya da sahip oldukları mega yatlarla gelen tatilciler, doğayla iç içe oluyor. Mega yatlar, mavi sularda gösterişli duruşlarıyla dikkat çekiyor.
Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan ilçemizin yanı sıra Muğla ve ilçelerinin güzelliğini yaşamaya gelen tatilciler ,Ege'nin maviyle yeşilinin buluştuğu koylarında, Mega Yat yoğunluğu yaşanıyor.
Datça ve Muğla ilçelerinde turizm sezonunun hareketlenmesiyle değeri milyon dolarları bulan mega yatlar da bölgede etkinliğini artırmakta.
Otel konforunda tatil geçirmek için dünyanın farklı ülkelerinden lüks yatlarıyla gelen tatilciler, tekneleriyle Datça, Bodrum, Marmaris, Fethiye, ve Gökova Körfezi'nin ıssız ve sakin koylarına demir atarak, güneş ve doğal güzelliklerin tadını çıkarıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.