IŞILAR KÜR'DEN DATÇA GAHVE 'DE SERGİ

Sebiha ARSLAN :Heykeltıraş Işılar Kür'ün “Esinti” başlıklı Heykel ve Pano sergisi 1 - 10 Ağustos tarihleri arasında Datça Gahve' de sergilenecek.
Dört yıldır Datça'da yaşayan sanatçı Işılar Kür ,son iki yılda yaptığı 11 pano ve 4 heykelini 1 -10 Ağustos arasında Taşlık Plajında bulunan Datça Gahve' de sergileyecek.
Kür sergi çin yaptığı açıklamada “Uzun bir süre sonra yaptığım işlerde yeni mekânım Datça'nın esin ve esintileri var. Bu işler bana Datça'nın esintisi. Datça deniziyle, güneşiyle, rüzgârı, yatay yağmuru, muhteşem mehtapları, begonvili, zakkumu, fışkıran tüm çiçekleri, beni hiç ısırmayan utangaç böcekleri ve dostlarıyla kucakladı beni, kucağa en çok ihtiyacım olduğu bir zamanda. Bu sergi Datça'ya teşekkürdür.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.