MAHALLEMİZİN AĞABEYİ NECDET GÜLCÜ’YE SON GÖREV

Özgür Taksi Durağı'nın Emektar ağabeyi,Necdet Gülcü (59) İskele Mahallesi Buxerolles sokaktaki evinde cumartesi gecesi ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu vefat etti.
Datça'nın sevilen simalarından olan Necdet Gülcü , 30 sene hizmet verdiği Özgür Taksi durağın da ki ,arkadaşlarından edinilen bilgiye göre ; cumartesi gecesi aniden vefat ettiğini duyduklarını şöför arkadaşları Nejdet Gürcü'nün hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirterek bu ani ölümün derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhume Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz dediler.
Pazar günü Olay yeri inceleme ekipleri' nin araştırması sonrası, cenaze savcılık tarafından otopsi için Muğla Adli Tıp kurumuna gönderildi. Kesinleşmemekle beraber kalp krizi sonucu vefat ettiği anlaşılan Gülcü' nün cenazesi Fatih Camii den ikindi namazına müteakip kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze namazından sonra İskele mezarlığına defnedildi.Datça Haber olarak merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
(Sebiha ARSLAN)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.