VALİ CİVELEKTEN “24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI”MESAJI

Rıza EZER : Muğla Valisi Esengül Civelek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Vali Civelek mesajında ''Demokratik ve çağdaş toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun aydınlanmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir.
Türk basınından sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümünde sorumluluk duygusu ile hareket ederek, toplumun haber alma hakkını karşılamak için her koşulda fedakârca çalışan tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim''.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.