DATÇA CEMEVİNDE ÜCRETSİZ BAĞLAMA (SAZ) KURSU BAŞLADI

Simge AYBEY: Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Cemevi şube bünyesinde, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz Bağlama Enstrümanı ve Nota Eğitimi kursu başlattı. İlk dersi yoğun katılımla gerçekleşen kurs, her pazar saat 14:00’te Datça Cemevi’nde yapılmaya devam ediyor.
Eğitmen Kubilay Akman eşliğinde yürütülen kurs, hem müzikseverlere hem de bağlama çalmayı öğrenmek isteyenlere açık. Katılımcılar, Anadolu’nun köklü müzik geleneğiyle tanışma fırsatı bulurken, aynı zamanda ortak bir kültürel paylaşım ortamı da oluşuyor. Datça Cemevi yetkilileri, kursun tüm halkımıza açık ve ücretsiz olduğunu belirterek, “Amacımız hem kültürümüzü yaşatmak hem de müzik aracılığıyla bir araya gelmek. Her yaştan vatandaşımızı bekliyoruz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.