DATÇA'DA İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÇALIŞTAYI VE DEPREM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Sebiha ARSLAN : TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Datça Temsilciliği tarafından düzenlenen "İnşaat Mühendisliği Çalıştayı" na Muğla Şube yönetimi, Datça Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Gündoğan ve üyeler katıldı.
Çalıştayda, inşaat mühendisliğinin Datça ve ülke genelindeki sorunları ele alındı. Temsilci Ege Curacı, çalıştayın ve eğitimin üyeler açısından verimli geçtiğini ve önemli konuların değerlendirildiğini belirtti.
Çalıştayın ardından, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Özgür Bozdağ’ın sunumuyla iki gün süren “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği 2018 Eğitimi” gerçekleştirildi. Etkinlikler, mesleki farkındalık ve bilgi paylaşımı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.