DATÇA’DA YATIRIM RÜZGÂRI: HASTANEDEN HALI SAHAYA, EĞİTİMDEN YAŞLI BAKIMEVİNE

Sebiha ARSLAN : AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Datça’da gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla ilçeye yönelik yeni yatırımları duyurdu. İlçe Başkanı Aycan Çuhadar ve teşkilat üyeleriyle birlikte pazar yerlerini, muhtarları ve esnafı ziyaret eden Otgöz, Datça’nın ihtiyaçlarını yerinde dinledi, çözüm adımlarını paylaştı.
Milletvekili Otgöz’ün Datça programında öne çıkan başlıklar şöyle:
- Datça Devlet Hastanesi güçlendirildi. Doktor, hemşire ve sağlık personeli eksikleri büyük ölçüde giderildi; ekipman desteği sağlandı.
- Datça Spor Salonu modernize edildi. İlçeye 2 adet halı saha ve 1 adet tenis kortu inşası başlıyor.
- 1929 yapımı Çeşmeköy İlköğretim Okulu restore ediliyor. Tarihi okul, daha sağlıklı ve modern bir eğitim yuvasına dönüştürülecek.
- 100 kişilik Yaşlı Bakım Evi projesi başlatıldı. 2026 yılı yatırım programına alınması planlandı.
Milletvekili Otgöz, “Muğla’yı Marka Şehir yapma yolunda ilerliyoruz. Datça’da hem sağlık hem spor hem de eğitim alanında somut adımlar attık. Hemşerilerimizin taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.