DYKO Datça’da Sahne Aldı: TALES Café’de Elektro-Pop Gecesi

Sebiha ARSLAN : Avustralyalı sanatçı DYKO, geçtiğimiz hafta Datça’da ilk kez sahne aldı. Reşadiye’deki TALES Café’de gerçekleşen performans, elektro-pop meraklılarını bir araya getirdi. Berlin, Melbourne ve Datça arasında yaşayan DYKO, bu özel gecede müzisyen Yunus Emre ile birlikte sahneye çıktı.
Minimal Sahne, Maksimum Etki
Konser, cover parçalar, doğaçlamalar ve Avustralya/Alman post-punk elektro-pop şovundan kesitlerle ilerledi. DYKO’ nun yaz aylarında yayımladığı son single’ ı “Beach Road” da gecenin öne çıkanları arasındaydı.
Datça’ya Kültürel Bir Rüzgâr Esti
180’den fazla konserle dünyanın dört bir yanında sahne alan DYKO, Kraftwerk’ in eski üyesi Wolfgang Flür ile yaptığı işbirliğiyle tanınıyor. David Bowie’ ye ithafen seslendirdiği “Helden” parçası, Berlin’den Datça’ya uzanan kültürel bir köprü gibi yankılandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA BELEDİYESPOR’DAN SEZONUN İLK MAÇINDA GÖVDE GÖSTERİSİ: 78-49
- MSKÜ BİLİM KAFE’DE “YENİ NESİL EBEVEYNLİK” ATÖLYESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
- MUĞLA İL KOORDİNASYON KURULU 2025 YILI DÖRDÜNCÜ DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI
- CENNETTEN İKİ KÖŞE: DATÇA & LOMBOK ARASINDA BİR HAYAT
- GÖÇER VE KAPLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ HÜSNİYE MERVE İLE İLKER AYDIN “EVET”DEDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.