İLÇEMİZ SALLANDI
Girit açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün ise Akdeniz ve Ege'de 3 saat içerisinde 8 deprem meydana gelmişt
4,6 büyüklüğünde deprem! Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 19.39'da merkez üssü Girit açıkları olan 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildiği bildirildi.
EGE VE AKDENİZ SALLANIYOR
Dün Ege ve Akdeniz'de son 3 saatte büyüklüğü 2,5 ila 5,9 arasında değişen 8 deprem meydana gelmişti...?Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre, saat 21.-
07'de Girit açıklarında 5,9 büyüklüğünde deprem oldu.?
Bunun ardından Oniki Adalar açıklarında 21.23'de 3,5, 21.-52'de 4,9, 22.02'de yine 4,9, 23.01'de 4,2 ve 23.23'te 3,3 büyüklüğünde 5 ayrı sarsıntı kaydedildi.
Saat 22.54'de de İzmir Körfezi'nde 2,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.?Akdeniz'de ise 23.15'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.İlçemize bağlı Yazıköy'e 172 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 12,24 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.