İLÇE JANDARMADAN DATÇA’DA BÜYÜK BASKIN

Sebiha ARSLAN : Datça İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine yönelik Datça merkezli ve iki ili kapsayan eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Son bir hafta içerisinde , saat 06:00’dan itibaren yürütülen operasyonda H.İ. (35- Şanlıurfa-1990), H.S. (Şanlıurfa-33), M.S. ( Batman-28), İ.D. (31 Muğla), V.K. (27-Bitlis) ve Ö.E.A (22- Sivas) isimli toplam 6 şüpheli gözaltına alındı.
Eş zamanlı aramalar sonucunda:
- 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca,
- 2 adet tabanca şarjörü,
- 12 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği,
- 4 kök kenevir bitkisi,
- 24 adet vazol (elektronik sigara),
- 6 adet cep telefonu,
- 1 adet uyuşturucu içme aparatı,
- 1 paket uyuşturucu sarma kağıdı,
- 1 adet flash bellek,
- 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan vazo ele geçirildi.
Yetkililer, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.