İNBÜKÜ TABİAT PARKI'NDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ

Sebiha ARSLAN :Muğla Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) İl Şube Müdürlüğü Datça Şefliği ekibi, İnbükü Tabiat Parkı’nda temizlik etkinliği düzenledi.
Gerçekleşen anlamlı etkinlikte İnbükü Tabiat Parkı, temizlenerek güzelleştirildi.
Muğla İl Şube Müdürlüğü Datça Şefliği ekibi tarafından yapılan açıklamada, Tabiat Parklarımız temizlenerek korunmaya devam etmektedir. Datça şefliğimiz personelleri ile Marmaris / Datça yerel organizasyonu ile oluşturulan yürüyüş etkinliğine toplam 37 kişi katılım sağladı. Katılımcıların doğaya olan sevdası sayesinde İnbükü tabiat parkı temizlenerek görsel güzelliği daha da ön plana çıkarılmıştır. Bu etkinlikte bizlere destek olan her bir katılımcıyı tebrik ederek doğaya, temiz doğaya olan sevdalarının devam etmesini temenni ediyoruz. Ayrıca toplanan çöplerin alınması iş ve işlemlerini yerine getiren Marmaris belediyesi 'nin değerli çalışanlarına ayrıca teşekkür ederiz’’ denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.