JANDARMA OPERASYONUNDA SUÇLULAR CEZAEVİNDE!

Sebiha ARSLAN: Muğla İl Jandarma Komutanlığı, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında, Bodrum gerçekleştirilen yol kontrolünde, "hükümlü ve tutuklunun kaçması, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık" suçlarından 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A.U. yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Bununla birlikte, Milas’ ta gerçekleşen operasyonda ise "kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, tehdit, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yayma, silahlı tehdit" suçlarından toplamda 12 yıl, 2 ay, 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.G. isimli şahıs yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.