Marmaris-Datça Yolunda Zincirleme Kaza Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Edinilen bilgiye göre; Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Şans eseri kazada kimsenin yaralanmadığı bildirildi.Bir süre ulaşıma kapanan Marmaris-Datça Karayolu, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.
Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı mevkiinde, Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında zincirleme trafik kazası meydana geldi. Hatalı sollama yaptığı öne sürülen bir araç, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı. O esnada arkadan gelen üçüncü araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak ağaçlara çarptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.