MARMARİS EGE RALLİSİ’NDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Sebiha ARSLAN: Marmaris’ te düzenlenen ve Türkiye Ralli Şampiyonası’nın önemli ayaklarından biri olan Marmaris Ege Rallisi, büyük bir heyecanla tamamlandı. 14-16 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşen yarışta, Türkiye’nin en iyi ralli pilotları kıyasıya mücadele etti.
Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından 34. kez organize edilen rallide, 45 yarış aracı ve 20 klasik otomobil parkurlarda yer aldı. Yarış, Marmaris Atatürk Meydanı’ndaki start seremonisiyle başladı ve İçmeler Mahallesi’ndeki seyirci özel etabıyla devam etti. Pilotlar, Bördübet, Selimiye, İçmeler, Gökova, Kıran ve Akbük etaplarında zorlu parkurları tamamladı.
Rallinin sonunda düzenlenen ödül töreninde, şampiyonlar kupalarını aldı. Yarış boyunca çevreye duyarlılık ve güvenlik önlemleri ön planda tutuldu. Organizasyon, hem katılımcılar hem de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.