MUSKİ'DEN “ULUSLARARASI DÜNYA SU GÜNÜ” ÇALIŞTAYI

Sebiha ARSLAN: Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, su kaynaklarının korunması, su kalitesi ve atıksu hizmetleri gibi konuların bilimsel temelde ele alınacağı “Uluslararası Dünya Su Günü” çalıştayını düzenliyor.
Çalıştay, 21-22 Mart tarihlerinde Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek ve iklim değişikliği, su yönetimi, orman ekosistemleri, hava kalitesi, hidrolik modelleme gibi başlıklarda sunumlara ev sahipliği yapacak. Sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması ve teknolojik gelişmelerin takibini amaçlayan etkinlikte, su kaynaklarının korunmasına yönelik stratejiler tartışılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.