"MUTLULUĞUN KAYNAĞI AİLEMİZ" SÖYLEŞİ VE ÇALIŞTAY PROGRAMI YAPILDI

Sebiha ARSLAN: Özcan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Eğitimden Üretime" projesi kapsamında ortaokul öğrencileri ile buluşarak, Zanaat Atölyeleri etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı.
Proje çerçevesinde, ortaokul öğrencileriyle gerçekleştirilen geleceğin ustalarıyla deneyim paylaşımı yapılarak, meslek liselerinin sunduğu imkanlar tanıtıldı. Ortaokul öğrencileri, atölyelerde el becerilerini geliştirirken mesleki eğitimin önemini keşfetme imkanı buldu.
Mesleki Eğitim ve Geleceğin Meslek Sahipleri
Etkinlikte , geleceğin meslek sahibi bireylerini yetiştirmek için yapılan çalışmaların bir parçası olarak öne çıkıyor. Özcan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mesleki eğitimi teşvik ederek gençlere yeteneklerini geliştirmeleri ve geleceklerini şekillendirmeleri için fırsatlar sunmaya devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK: SAAT TAMİRCİLİĞİ Kapalıçarşı’da yetişti, şimdi Datça’da yaşatıyor: “Bu meslek yavaş yavaş kayboluyor”
- KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
- Datça Cemevi’nde Perşembe Muhabbeti Gerçekleştirildi
- Gazetecilere Kimlik Kolaylığı: Basın Kartı Artık Tek Başına Geçerli
- Datça Haber Gündeme Taşıdı, MUSKİ’den O Açıklama Geldi!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.