OKUL SPORLARI HOKEY YILDIZ ERKEKLER MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Sebiha ARSLAN: Datça Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Hokey Yıldız Erkekler ilçe birinciliği müsabakaları, 4 okul takımının katılımıyla tamamlandı. Datça'da bir ilk olan bu faaliyette, Kızlan Ortaokulu birinci olarak, Muğla’ da Datça’ yı temsil edecek.
Müdür Seher Akbay Şahin yaptığı açıklamada ‘’müsabakalarda en büyük mutluluğun, özel sporcularımız ve kaynaştırma sporcularımızın da takımlarda aktif bir şekilde yer alması’’ olduğunu belirtti. Müdür Akbay ayrıca, Muğla ilinde hiçbir ilçede bu şekilde bir faaliyetin yapılmadığını ve Datça'nın bu alanda öncü olduğunu ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.