Palamutbükü’nde Dev Kılıç Balığı Yakalandı

Simge AYBEY: Datça’nın Palamutbükü mevkisinde üç amatör balıkçı, sabah saatlerinde denize açıldıkları sırada 1,95 metre uzunluğunda ve 30 kilo ağırlığında dev bir kılıç balığı yakaladı.
Fikri Keskin, Yasin Sönmez ve yanında bulunan 8 yaşındaki küçük balıkçı Batu Sönmez, Palamutbükü açıklarında avlandıkları sırada zıpkınla vurdukları balığı yaklaşık 40 dakika süren bir mücadele sonucunda Palamutbükü Limanı’na getirmeyi başardı. Limanda tartılan kılıç balığı, 30 kilo geldi. Özellikle küçük balıkçı Batu Sönmez’in de bu avda yer alması, aile ve çevredekiler tarafından takdirle karşılandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.