PALAMUTBÜKÜ’NDE KAYALIKLARA ÇARPAN MOTOR YAT KALDIRILDI

Simge AYBEY: Palamutbükü sahilinde yaklaşık 10 gündür kısmen batık halde bulunan lüks yat bulunduğu yerden çıkarıldı.
WHISPER isimli 33 metrelik motor yat, yürütülen çalışmalar sonucunda 10 gün sonra sahilden kaldırıldı. Kurubük koyunda kayalıklara çarparak su alan yat, Palamutbükü sahiline kadar ulaşmış ve yatın sancak tarafından aldığı darbeyle motor yatın yarısı suya gömülmüştü. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar ve Sahil Güvenlik ekipleri, yatın içindeki 4 kişiyi güvenli bir şekilde kurtarmıştı.
Olaydan sonra karaya oturan yatı kurtarmak için çalışma başlatıldı. Lüks yatın Bozburun’a götürülerek onarım ve bakım çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.