Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Sebiha ARSLAN: Yatağan-Milas Karayolu üzerindeki Turgut Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, 48 YZ 520 plakalı araçla Milas istikametine seyreden E.Ö. (18) ile karşı yönden gelen ve orta refüjü aşarak yoluna giren 65 AAB 068 plakalı aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar oluştu. 65 AAB 068 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Sercan Gürses (21) ve araçta yolcu olarak bulunan Metin Karakaya (44) hayatını kaybetti.
Kazada, 48 YZ 520 plakalı aracın sürücüsü E.Ö. ve yolcu V.K.Ö. (14) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Boynuz Darbesiyle Havalandı: Boğa Saldırısı Kamerada
- Datça' da Eşekler Toplandı, Çöpler Kaldı: Karaincir’den Belediyeye “Çöp Gibi” Tepki!
- Muğla Sağlıkta Yeni Vizyon: İlk Haftada Beş Kurum Denetlendi
- DATÇA'DA YABAN EŞEKLERİNİN ‘’İŞKENCE’’ MUAMELESİ İLE TOPLATILMASINA TEPKİ YAŞAM SAVUNUCULARI BELEDİYE ÖNÜNDE PROTESTODA
- Ülkü Ocakları’ndan Bahçeli’ye “TÜRKHAN” İHA Prototipi Takdimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.