YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Simge AYBEY: Emecik Mahallesi Kurucabük mevkisinde bir yolcu otobüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı.
Kaza, edinilen bilgiye göre, Emecik mahallesi Kurucabük mevkisinde bugün saat 09:10 sıralarında meydana geldi. H.Ö idaresindeki 06 VT 386 plakalı İstanbul Datça seferi yapan bir yolcu otobüsü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Otobüste fazla yolcu bulunmaması, büyük bir facianın önüne geçerken aracın denize düşmesine sadece birkaç metre kaldığı görüldü.
Kazada, şoför H.Ö, muavin S.Ö (20) ve otobüste bulunan tek yolcu olan C.Ç (28) hafif yaralandı. Yaralılar Datça Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaymakam Atıcı Datça Esnafını Ziyaret Etti
- SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGESİ SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
- 1926 Yapımı Tarihi Cumalı Çeşmeköy Atatürk İlkokulu’nda Restorasyon Çalışmaları Başladı
- DATÇA PTT BİNASINDA DIŞ CEPHE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
- Datça–Marmaris Yolunda 18 Kilometrelik Etapta Çalışmalar Devam Ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.