s
Muğla
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

Son Dakika Haberleri

  • Sebiha ARSLAN: Datça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversite (YKS ) tercih sürecinde, rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlar tarafından, danışmanlık hizmeti verileceğini bildirdi.

    DATÇA'DA YKS TERCİHİ YAPACAK ADAYLARA "TERCİH DANIŞMANLIĞI" DESTEĞİ
  • Sebiha ARSLAN: İlçe­miz­de Ara­lık ayın­da çiçek açan, Şubat ayın­da çağla, Ha­zi­ran ayın­da ise süt badem ile baş­la­yan ve Tem­muz ayın­da, sı­ra­sıy­la kaba badem, ak badem ile devam eden hasat, son ola­rak nurlu badem ile Ağus­tos ayı­nın son­la­rı­na kadar devam edi­yor. Ha­sa­tta olan badem' in ki­lo­su ise kalitesine göre 750 ile 1000 TL ara­sın­da değişiyor.

    12 BİN DEKAR ALAN­DA BU­LU­NAN 250 BİN BADEM AĞACINDA HA­SA­DA BAŞ­LAN­DI
  • Sebiha ARSLAN :30 Ağus­tos Zafer Bay­ra­mı kut­la­ma­la­rı kap­sa­mın­da, Datça Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen , Bas­ket­bol, Floor Cur­ling, Sat­ranç ve At­le­tizm branş­la­rın­da, her yaşa uygun ya­rış­ma­ baş­vu­ru­la­rı baş­la­dı.

    " 30 AĞUS­TOS ZAFER BAY­RA­MI " YA­RIŞ­MA BAŞ­VU­RU­LA­RI BAŞ­LA­DI
  • Sebiha ARSLAN :Datça' da yapımı devam eden Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine destek için, Ankara Devlet Opera Sanatçıları Grubu, konser verdi.

    SOKAK HAYVANLARI YARARINA ''100 YILLIK TANGO KONSERİ'' DÜZENLENDİ.
  • Sebiha ARSLAN: Yıl­lar­dır Datça'nın gö­be­ğin­de, çir­kin ve atıl gö­rün­tü­sü ile utanç kay­na­ğı­mız olan, is­ke­le' de, teh­li­ke­ye al­dı­rış et­me­den deniz keyfi ya­pı­yor­lar.

    ÇİR­KİN VE HA­RA­BE İS­KE­LE­DE TEH­Lİ­KE­YE AL­DI­RIŞ ET­ME­DEN DENİZ KEYFİ YA­PI­YOR­LAR
  • Sebiha ARSLAN: Datça Cumalı mahallesi Mersincik koyuna 20 düzensiz göçmen, Yunanistan adası diye bırakıldı.

    Göçmen kaçakcıları 20 düzensiz göçmeni Yunanistan diye Datça koyuna bıraktı.
  • Sebiha ARSLAN :Kıb­rıs Barış Ha­re­ka­tı'nın 50' ci yıl­dö­nü­mü ve Kuzey Kıb­rıs Türk Cum­hu­ri­ye­ti (KKTC) Barış ve Öz­gür­lük Bay­ra­mı do­la­yı­sıy­la, Datça' da bu­lu­nan 17 Kıb­rıs Ga­zi­si ta­ra­fın­dan, Ata­türk Anı­tı­na çe­lenk sunma tö­re­ni dü­zen­len­di.

    KIBRIS BARIŞ HAREKATI' NIN 50. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
  • Sebiha ARSLAN:Datça'da babasının arkadaşı tarafından darp edildiği iddia edilen, 9 yaşındaki Otizmli Y.I.' nın, Datça Adliyesindeki ikinci duruşması bugün (cuma) yapıldı. Duruşma, 21.11.2024 tarihine ertelendi.

    OTİZMLİ ÇOCUĞA ŞİDDET DAVASINDA 2. DURUŞMA YAPILDI
  • Sebiha ARSLAN :Datça’ da, 31 Mart yerel se­çim­le­rin­de, mec­lis üye­li­ği­ne se­çi­len MHP ve (Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si) AK PARTİ (Ada­let ve Kal­kın­ma Par­ti­si) mec­lis üye­le­ri, Muğla Va­li­si İdris Ak­bı­yık’ı zi­ya­ret etti.

    AK PARTİ VE MHP MECLİS ÜYE­LERİNDEN VALİ AK­BI­YIK’ A ZİYARET
  • Sebiha ARSLAN :Muğla İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü Nar­ko­tik Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan il ge­ne­lin­de ger­çek­leş­ti­ri­len, 76 ayrı ope­ras­yon­da ya­ka­la­nan 94 şüp­he­li­den 16' sı tu­tuk­lan­dı.

    76 OPE­RAS­YO­NA 16 TU­TUK­LA­MA!
  • Sebiha ARSLAN : Datça açığı Ak­de­niz'de 3.4 ve 2.7 bü­yük­lü­ğün­de yer sar­sın­tı­sı kay­de­dil­di.

    Datça'da 3.4 ve 2.7 bü­yük­lü­ğün­de dep­rem !
  • Sebiha ARSLAN :Muğla İl Jan­dar­ma Ko­mu­tan­lı­ğın­ca ya­pı­lan is­tih­ba­ri ça­lış­ma­lar ne­ti­ce­sin­de, Cu­ma­lı ma­hal­le­sin­de ya­şa­yan C.A.’ nın evin­de ya­pı­lan ara­ma­da, ta­ri­hi eser ve ta­ban­ca ele ge­çi­ril­di.

    Jan­dar­ma’dan cu­ma­lı ma­hal­le­sin­de ta­ri­hi eser ope­ras­yo­nu!
  • Sebiha ARSLAN :Tüm Yurtta olduğu gibi Datça'da da , 15 Tem­muz De­mok­ra­si ve Milli Bir­lik Günü, dü­zen­le­nen et­kin­lik­ler­le anıl­dı. Datça Kay­ma­kam­lı­ğı ta­ra­fın­dan, saat 21.00'de Cum­hu­ri­yet Mey­da­nın­da baş­la­yan tö­re­ne, İlçe Kay­ma­ka­mı Murat Atıcı, Gar­ni­zon Ko­mu­ta­nı Ersan Şim­şek, Be­le­di­ye Baş­kan yar­dım­cı­sı Ali Acar, Jan­dar­ma Ka­ra­kol Ko­mu­ta­nı Oğuz Ka­pu­suz, kurum amir­le­ri, si­ya­si parti tem­sil­ci­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.

    15 TEM­MUZ DE­MOK­RASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BİR DİZİ ETKİNLİKLE ANILDI
  • Sebiha ARSLAN: Datça mer­kez­de bu­lu­nan Kum­luk plajı, Has­ta­ne Altı plajı ve Taş­lık pla­jın­da, hal­kın kul­la­na­bi­le­ce­ği tu­va­let­le­rin ye­ter­siz­li­ği, bazı böl­ge­ler­de ise hiç ol­ma­ma­sı se­be­biy­le, de­ni­ze gir­mek için sa­hi­le gelen va­tan­daş­la­rın, tu­va­let­le­ri­ni so­yun­ma ka­bin­le­ri­ne yap­tık­la­rı iddia edil­di.

    DATÇA PLAJ­LA­RI­NIN WC' si, SO­YUN­MA KABİNLERİ Mİ!?
  • Sebiha ARSLAN:Datça Mesudiye Mahallesi'nde sabah saat 8.30 'da evinden yürüyüşe diye çıkan, 74 yaşındaki İngiltere vatandaşı F.C.R., akşam saatlerine kadar evine dönmedi. Telefonunda kapalı olması ile haber alamayan ailesi, Datça Yaka Jandarma Komutanlığına, kayıp başvurusunda bulundu.

    Kayıp başvurusunda bulunulan 74 yaşındaki İngiltere vatandaşı sahilde bulundu.
  • Sebiha ARSLAN:Bodrum Pınarlıbelen'de öğle saatlerinde çıkan orman yangınına müdahale devam ederken, söndürme çalışmaları yaklaşık 8 saattir ekipleri yoğun çabası devam ediyor.

    Bodrum Pınarbelen yangını 8'ci saate girdi!
  • Sebiha ARSLAN :Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 05-08 Temmuz tarihleri arasında, İl genelinde yaptığı,  Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 10 ayrı operasyonda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

    10 ayrı operasyona 2 tutuklama! 
  • Sebiha ARSLAN :Dün­ya­nın en zen­gin isim­le­rin­den biri olan Ama­zon'un ku­ru­cu­su ve CEO'su, jeff Bezos, Datça koylarındaki tatiline devam ediyor. Bezos 'un nişanlısı ve arkadaşlarıyla beraber, Datça - Mar­ma­ris ara­sın­da­ki bir ote­lin res­to­ra­nın­da, ser­vet de­ğe­rin­de hesap ödediği iddia edildi. Bezos salı günü ise kumluk plajına demir attı.

    Datça'da 3,5 mil­yon TL'lik hesap öde­yen Jeff Bezos, Muğla koylarında   ta­ti­li­ni sür­dü­rü­yor
  • Sebiha ARSLAN:Da­ki­ka­lar önce Mar­ma­ris’te mey­da­na gelen 4.4 bü­yük­lü­ğün­de dep­rem, Datça’da kısa sü­re­li pa­ni­ğe neden oldu.

    Mar­ma­ris’te mey­da­na gelen 4.4 bü­yük­lü­ğün­de­ki dep­rem, Datça’da da his­se­dil­di.
  • Simge AYBEY: Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, orta refüje çarparak takla attı. Meydana gelen kazada sürücünün burnu bile kanamadı.

    TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN BURNU BİLE KANAMADAN ÇIKTI