Muğla
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI NURETTİN DEMİR'DEN DATÇA ZİYARETİ

0
Eski Muğla mil­let­ve­ki­li ve CHP Muğla Mil­let­ve­ki­li adayı Nu­ret­tin De-mir' İlçe­mi­zi Zi­ya­ret etti.

Geç­ti­ği­miz Hafta Per­şem­be Günü CHP Muğla mil­let­ve­ki­li ve yeni dönem Mil­let­ve­ki­li adayı Pro­fe­sör Dok­tor Nu­ret­tin De-mir İlçe­miz­de­ki Es­naf­la­rı iş yer­le­rin­de zi­ya­ret etti.?Ya­pı­lan Zi­ya­ret­ler kap­sa­mın­da il­çe­miz CHP par­ti­si teş­ki­la­tı İlçe Baş­ka­nı ve İlçe Kadın kol­la­rı Baş­ka­nı eş­li­ğin­de es­na­fı­mı­zı Dük­kan­la­rın­da Zi­ya­ret eden Demir Es­na­fı­mı­zın dert­le­ri­ni ve sı­kın­tı­la­rı­nı din­le­di.

Sabah sa­at­le­rin­de İlçe­mi­ze Gelen demir İlçe­miz CHP teş­ki­la­tı eş­li­ğin­de esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne Am­bar­cı Cad­de­si'nden baş­la­dı.

Es­naf­la­rı­mız­la sa­mi­mi ve sıcak da­ki­ka­la­rın ya­şan­dı­ğı ka­re­ler­de Demir Es­na­fı­mı­zın dert­le­ri­ni din­le­yip ya­pı­la­bi­le­cek­ler hak­kın­da ko­nuş­tu.

Cen­ne­tin yolu yok.
Am­bar­cı cad­de­si bo­yun­ca es­naf­la­rı gezen Demir es­naf­la­rı­mız­la soh­be­ti sı­ra­sın­da bir va­tan­da­şın is­te­ği üze­ri­ne Va­tan­da­şı din­le­di.

is­mi­ni ver­mek is­te­me­yen va­tan­daş yıl­lar­dır il­çe­miz­de ya­şa­dı­ğı­nı ve Gör­dü­ğü ka­da­rıy­la Tabir ye­rin­dey­se dünya Üze­rin­de Cen­net diye bi­li­nen Datça'nın En büyük sı­kın­tı­la­rın­dan bi­ri­si olan yol­la­ra de­ğin­di. 
Ya­pı­lan açık­la­ma­la­ra göre “Dünya üze­rin­de en çok se­vi­len Do­ğa­sı, sa­de­li­ği ve ken­di­ne has ya­pı­sıy­la Cen­net'e ben­ze­ti­len İlçe­mi­zin ge­liş­me­si ve kal­kın­ma­sın­da­ki En Büyük en­ge­lin yol­la­rı ol­du­ğu­nu ve yıl­lar­dır her seçim dö­ne­min­de bu­ra­ya gelen Vekil aday­la­rı yada Parti men­sup­la­rı­nın ver­di­ği söz­le­re rağ­men Se­çi­lin­ce Datça'yı u-

nut­tu­ğu­nu ve her se­fe­rin­de va­at­le­rin boş ol­du­ğu­nu be­lir­ten va­tan­daş Artık bık­tı­ğı­nı ve hiz­met is­te­di­ği­ni be­lirt­ti.?

Ar­dın­dan ya­nın­da­ki yar­dım­cı­la­rı­na bu va­tan­da­şın ya­ka­rış­la­rı­nı not al­dı­ran demir şöyle bir açık­la­ma­da bu­lun­du.?Bildiği­niz Gibi ben Bir Dönem ve­kil­li­ği­mi siz de­ğer­li va­tan­daş­la­rım sa­ye­sin­de yap­tım.Şunu unut­ma­yın sayın Dat­ça­lı va­tan­daş­la­rım Biz­ler ve­kil­li­ği­miz Sı­ra­sın­da Yat­ma­dık ça­lış­tık. 

Doğ­ru­dur Datça'ya Bazı söz­ler va­at­ler ve­ril­miş ola­bi­lir ama Biz Bu dönem bo­yun­ca Muğ-la'ya Odak­lan­dık Önce Muğla sonra İlçe­ler dedik.
Muğla da Üni­ver­si­te Has­ta­ne­si yoktu ben biz­zat tıp fa­kül­te­si de­ka­nı ola­rak Muğla'ya Fa­kül­te yap­tır­dık biz Muğla Mer­kez ve daha Ka­la­ba­lık bir­çok İlçe­miz­de Tıp ve sağ­lık ala­nı­na ağır­lık verip Muğla'mızda Datça'mız-da hasta olan hiç­bir va­tan­da­şı­mız ra­hat­sız olan hiç­bir va­tan­da­şı­mız kal­ma­sın diye uğ­raş­tık Önce İnsa­nı­mız dedik in­sa­nı

­mı­zın sağ­lı­ğıy­la il­gi­li adım­lar attık. 
Şimdi ise İnsa­nı­mı­zın ya­şa­mı di­ye­ce­ğiz ve siz de­ğer­li Datça Muğla Halkı için ha­ya­tı­nı­zı ko­lay­laş­tı­ra­cak işi­ni­zi ko­lay­laş­tı­ra­cak diğer adım­la­rı hep be­ra­ber ata­ca­ğız. 

Size söz ve­ri­yo­rum yo­lu­nuz ola­cak hem de Ultra yol­lar ya­pı­la­cak yur­du­mu­zun Cen­ne­ti­ne, şek­lin­de açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Demir yap­tı­ğı açık­la­ma­la­rın ar­dın­dan es­na­fı­mız ta­ra­fın­dan al­kış­lan­dı. 

Git­ti­ği es­naf­lar­da Tam not alan Demir Datça'nın daha da ge­li­şe­ce­ği­ni ve Bu­ra­dan Vekil ola­rak gidip Al­la­hın İzniy­le Sağ­lık ba­ka­nı ola­rak ge­le­ce­ği­ne İnan­dı­ğı­nı be­lirt­ti.

Cen­ne­tin kirli yüzü
Uğ­ra­dı­ğı esnaf ve bir takım lo­kan­ta­la­rın Şi­ka­yet­le­ri­ni din­le­yen demir çevre kir­li­li­ği yü­zün­den es­na­fı­mı­zın Zor du­rum­da ol­du­ğu­nu be­lirt­ti. 

Datça gibi Cen­net bir Va­ta­na ya­kış­ma­ya­cak şey­le­rin ol­du­ğu­nu be­lir­ten Demir Ge­re­ken­le­rin ya­pıl­ma­sı için yar­dım­cı­la­rı­na not al­dırt­tı. 

Çevre kir­li­li­ği se­be­biy­le Müş­te­ri­le­ri­nin ra­hat­sız ol­du­ğu­nu be­lir­ten bazı iş­let­me­ci­le­ri din­le­yen Demir en kısa za­man­da Ko­nu­nun ge­re­ken mev­ki­le­re ulaş­tı­rı­la­ca­ğı­nı ve çö­zü­le­ce­ği­ni be­lirt­ti. Yer­le­rin te­miz­li­ği ve ara so­kak­lar­da­ki kötü gö­rün­tü­le­rin dü­zel­ti­le­ce­ği sö­zü­nü verdi.

Edi­ni­len Bil­gi­le­re göre Sokak hay­van­la­rın­da şi­ka­yet­çi olan bazı iş­let­me­ci­le­rin Hay­van ba­rı­nak­la­rı­na ge­re­ken Ta­li­ma­tın ve­ri­le­ce­ği­ne ve yet­ki­li ki­şi­ler ta

­ra­fın­dan hiç­bir hay­va­na zarar ve­ril­me­den bu hay­van­la­rın Ba­rı­nak­la­ra gö­tü­rü­le­ce­ği ko­nu­sun­da açık­la­ma yapan Demir Söz­le­ri­ne şöyle devam etti: “ 

Datça'nın en büyük sı­kın­tı­la­rın­dan biri olan sokak hay­van­la­rı­nın Ba­rı­nak­la­ra kal­dı­rı­la­ca­ğı­nı ve bu hay­van­la­rın Hiç kim­se­yi ra­hat­sız et­me­den emin el­le­re ema­net edi­le­ce­ği­ni bil­dir­di.

Yeni iş­let­me­le­re Ha­yır­lı ol-sun zi­ya­re­ti
Esnaf zi­ya­ret­le­ri sı­ra­sın­da yeni iş­let­me Açmış olan bir­kaç es­na­fı­mı­zı da zi­ya­ret eden demir iş­le­ri­nin ha­yır­lı ve bol ka­zanç­lı ol

­ma­sı­nı di­le­ye­rek es­na­fı­mı­zın ar­ka­sın­da ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.İlk ola­rak geç­ti­ği­miz Gün­ler­de ba­lık­çı­lar So­kak­ta açı­lan Doğal Sağ­lık evi Doğan Ak­ta­rı Zi­ya­ret eden Demir iş­let­me Sa­hi­bi Aziz Doğan ile soh­bet edip sağ­lık­lı yaşam hak­kın­da bazı bil­gi­ler aldı ve so­nu­na kadar ar­ka­la­rın­da ol­duk­la­rı­nın be­lirt­ti.

Ar­dın­dan Köy zi­ya­ret­le­rin­de Bu­lu­nan Demir Köy zi­ya­ret­le­rin­den sonra Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­nı zi­ya­ret etti.

Be­le­di­ye zi­ya­re­ti
Be­le­di­ye baş­ka­nı­mız Tok­can'ın izin­de ol­ma­sı se­be­biy­le ye­ri­ne Bakan Baş­kan Ve­ki­li İnci bilgi ile soh­bet­ler­de Bu­lu­nan Demir be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Bil

­gin'den İle­ri­ki dö­nem­ler­le il­gi­li bilgi aldı.Sıcak ve sa­mi­mi da­ki­ka­la­rın ar­dın­dan baş­ka­nı­mı­za çok selam söy­le­ye­rek kay­ma­kam­lık zi­ya­re­ti için Be­le­di­ye­den ay­rıl­dı.

Kay­ma­kam Zi­ya­re­ti
Mil­let­ve­ki­li Demir Be­le­di­ye Zi­ya­re­ti ar­dın­dan İlçe­miz Kay­ma­ka­mı Hamdi Üncü' ye Ne­za­ket zi­ya­re­tin­de bu­lun­du. Kay­ma­kam ile bu­lu­şan demir kay

­ma­kam­lık­ta birer çay içe­rek İlçe­miz Kay­ma­ka­mıy­la soh­bet­ler­de bu­lun­du. Kay­ma­kam zi­ya­re­ti­nin ar­dın­dan il­çe­miz CHP parti bi­na­sı­na geçen demir Öğ­le­den sonra saat 16:00 sı­ra­la­rın­da esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne devam etti. 

Edi­ni­len bil­gi­le­re göre Hal­kı­mız ta­ra­fın­dan Çok se­vi­len Demir Bu İlgi ve alaka için Datça'ya Çok te­şek­kür edi­yo­rum şek­lin­de açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!