Muğla
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

DATÇA KAZIM YIL­MAZ MES­LEK YÜK­SE­KO­KU­LU'NDA KEP­LER ATIL­DI

0
İlçe­miz Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu Aş­çı­lık, Tu­rizm ve Otel­ci­lik, Mu­ha­se­be ve Vergi Uy­gu­la­ma­la­rı prog­ra­mı öğ­ren­ci­le­ri­nin me­zu­ni­yet tö­re­ni ger­çek­leş­ti.

Muğla Sıtkı Koç­man Üni­ver­si­te­si Datça Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu öğ­ren­ci­le­ri 2015-2016 eği­tim öğ­re­tim yı­lı­nı ba­şa­rı ile ta­mam­la­ya­rak me­zu­ni­yet bel­ge­le­ri­nin sa­hi­bi ol­du­lar. 

Bu yıl Tu­rizm ve Otel­ci­lik prog­ra­mın­dan 26 öğ­ren­ci, Aş­çı­lık prog­ra­mın­dan 21 öğ­ren­ci, Mu­ha­se­be ve Vergi Uy­gu­la­ma­la­rı prog­ra­mın­dan 39 öğ­ren­ci ve top­lam­da 86 öğ­ren­ci me­zu­ni­yet he­ye­ca­nı­nı tattı.

 Me­zu­ni­yet tö­re­ni­ne Muğla Sıtkı Koç­man Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Nev­res Hür­ri­yet Ay­do­ğan, Datça Kay­ma­ka­mı Vehbi Bakır, Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı A.Gür­sel Uçar, Gar­ni­zon Ko­mu­ta­nı Ab­dul­ka­dir Sol­maz, Datça Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin, CHP Datça İlçe Ör­gü­tü Baş­ka­nı Aytaç Kurt ve çok sa­yı­da öğ­ren­ci ya­kı­nı ka­tı­lım gös­ter­di. 

Datça Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu Mü­dü­rü Doç. Dr. Yaşar Ay­ran­cı yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da şun­la­rı be­lirt­ti, "Ba­şa­rı­lı ve mutlu bir yaşam için; Ata­türk'ün işa­ret et­ti­ği yolda, ül­ke­si­ni seven ve her zaman ona hiz­met­ten geri dur­ma­yan, milli ve ma­ne­vi de­ğer­le­ri­ne bağlı, kendi alın te­rin­den başka hiç­bir şeye bel bağ­la­ma­yan gençler olmanız di-leğiyle.
   
Muğla Sıtkı Koç­man Üni­ver­si­te­li kim­li­ği­ni­zi de gu­rur­la ta­şı­yan bi­rey­ler ol­ma­nız ümi­diy­le güzel ül­ke­mi­zin ya­rın­la­rı­nı inşa edecek olan genç­le­ri­mi­zi, sevgi ve inanç­la uğur­lu­yo­ruz." dedi. 
Doç. Dr. Yaşar Ay­ran­cı'nın yap­tı­ğı ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan Muğla Sıtkı Koç­man Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Nev­res Hür­ri­yet Ay­do­ğan ko­nuş­ma yaptı. Daha sonra Datça Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu Aş­çı­lık prog­ra­mı me­zun­la­rı hep bir­lik­te kazan ba

­şın­da top­la­na­rak aş­çı­lık ye­mi­ni et­ti­ler. 

De­re­ce­ye giren yük­sek şeref ve şeref bel­ge­si al­ma­ya hak ka­za­nan mezun öğ­ren­ci­le­re bel­ge­le­ri­nin ve­ril­me­si­nin ve me­zun­la­rın me­zu­ni­yet bel­ge­le­ri­ne ka­vuş­ma­la­rı­nın ar­dın­dan Datça Kazım Yıl­maz Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu 2015-2016 eği­tim öğ­re­tim yılı mezun öğ­ren­ci­le­ri kep­le­ri­ni coş­kuy­la gök­yü­zü­ne fır­lat­tı­lar.
 
Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen gecede gençler doyasıya eğlendiler.(DATÇA  HABER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!