Muğla
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

SANDIKTAN ‘CEMAL DEMİRTAŞ’ ÇIKTI

0
SANDIKTAN ‘CEMAL DEMİRTAŞ’ ÇIKTI

“Halkımızın desteğini alacağımızı biliyorduk”

Datça Esnaf Sanatkarları Odası seçimleri Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul ile gerçekleşti. 240 esnafın sandık başına gittiği seçimleri 129 oy alarak Cemal Demirtaş kazandı. 1 oy’un geçersiz sayıldığı seçimlerde Erkan Akdeniz 110 oy’da kaldı.

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından ilk açıklamasını yapan yeni başkan Demirtaş, “ Arkadaşlarımızın sayesinde güzel bir başarı sağladık. Halkımızın desteğini alacağımızı biliyorduk. Esnafımız bizi tercih etti. Esnafımıza hayırlısıyla layık olduğu şekilde hak ettikleri hizmeti vereceğiz. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Sanatkarları Odası seçimleri iki adayın yarışması ile büyük bir heyecana sahne oldu. Mevcut başkan vekili Erkan Akdeniz ve Cemal Demirtaş’ın yarıştığı, son ana kadar çekişmeli ve başa baş geçen seçimlerde kullanılan 240 oy’un 129’unu alan Cemal Demirtaş ve ekibi kazandı. Kullanılan 1 oy geçersiz sayılırken Erkan Akdeniz ise 110 oy aldı.

Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Oda’nın faaliyet raporlarının okunması ile devam etti. Esnaf Odası’nın yeni döneminde Datça’daki esnaflara daha yakın ve daha yenilikçi hizmetlerin verileceği açıklanırken, turizm konusunda da Datça’ya daha katkıda bulunulacak işlerin yapılacağı, oda üyelerine her türlü yardıma kanunlar çerçevesinde sağlanacağı bildirildi. Genel Kurulda söz alan Oda üyelerinden Ahmet Şengeç ise, Oda’nın esnaflara karşı yardımlarının yeterli olmadığını bundan sonraki dönemlerde bu konuda esnaflara karşı daha faydalı çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti. Genel Kurulda bir başka söz alan Cemal Demirtaş ise, “Esnaf olarak biz burada yıllardır sizlerle yemeğimiz paylaştık. Dertlerimizi dinlediniz, dertlerinizi dinledik. Hepimizi bir bütünüz bir aileyiz. Eğer bu görevi bana verirseniz dertlerinizi sorunlarınızı sizleri ziyaret ederek dinleyeceğiz çözüm arayacağız. Yapabildiklerimizi nasıl yaptığımızı, yapamadıklarımızı da neden yapamadığımızı sizlere bildiriceğiz. Sizin dertlerinizi bizim dertlerimiz olarak düşünerek sizleri sık sık ziyaret edeceğiz. Sizlere esnaf kartı oluşturarak en ucuz ve en iyi malları nasıl alabiliriz bunun çalışmasını yapacağız. Resmi kurumlar ile ilgili sorunlarınızı ilgili makamlara gidip sizin dertleriniz onlara anlatıp çözüm arayacağız. Bu şekilde de sizlere destek ve yardımda bulunacağız” dedi. Demirtaş ayrıca esnaf dayanışması için de bir havuz yapacaklarını bu havuz sayesinde esnaflar arasında dayanışma sağlayacaklarını ifade etti. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!