CHP Datça Belediye Başkan Adayı Aytaç Kurt oldu

Sebiha ARSLAN:Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için, Datça Belediye başkan adayı Aytaç Kurt'u gösterirken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.
''Akıl ve bilimin yolundan gideceğiz''
Başkan adayı Kurt yaptığı açıklamada '' Maziye takılmadan geleceğin Datçasını tasarlayanlara ihtiyacımız var. Bunlardan biri de sen olacaksın. Çünkü hepimiz bu toprakları çocuklarımızdan emanet aldık. Sonrasını hep onlar yaşayacak. İyikilerimizi çoğaltacağımız bir kenti ve yaşamı inşa edeceğiz. Akıl ve bilimin yolundan gideceğiz. Hayat da ekmek gibi paylaştıkça güzel olacak'' dedi.
CHP Datça Belediye Başkan Adayı Aytaç Kurt kimdir?
Hızırşah mahallesinden olan Kurt, 2 dönem CHP ilçe başkanlığını yürütmekteyken belediye başkanlığı için aday adayı oldu. CHP ilçe başkanlığından önce, Kurucu üyelerinden olan Datça Atatürk Düşünce Derneğinin 2 dönem başkanlığını yürüttü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİN GÜÇLÜ SESİ: ÜMÜGÜLSÜM BOZKURT’UN 17 YILLIK EMEK HİKÂYESİ
- EHLİYET YENİLEME SÜRESİ SON KEZ UZATILDI: SON TARİH 31 EKİM 2025
- DATÇA’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN TOPLANTI: SORULAR CEVAPSIZ, ŞEFFAFLIK YOK
- DATÇA'NIN KÜLTÜREL NABZI SAYGIN KURT'LA DOLU DOLU BİR SOHBET
- DATÇA'DA BAHÇE KATLİAMI!8 YILLIK EMEK PANKARTLA PROTESTO EDİLDİ!
- 1SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.