Muğla
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

DATÇA BE­LE­Dİ­YE BAŞ­KA­NI AYTAÇ KURT MAZ­BA­TA­SI­NI ALDI

DATÇA BE­LE­Dİ­YE BAŞ­KA­NI AYTAÇ KURT MAZ­BA­TA­SI­NI ALDI
Sebiha ARSLAN :31 Mart Ma­hal­li İda­re­ler se­çim­le­rin­de Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­sin 'den Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı se­çi­len Aytaç Kurt, Çar­şam­ba günü saat 15:30 da İlçe Seçim Ku­ru­lu­na gi­de­rek maz­ba­ta­sı­nı, İlçe Seçim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Hakim Enver Ay­de­mir'den aldı. Kurt daha sonra, Datça Be­le­di­ye­sin­de dü­zen­le­nen devir tes­li­mi ile A. Gür­sel Uçar' dan gö­re­vi tes­lim aldı.

Be­le­di­ye Per­so­ne­li ise Kurt'u be­le­di­ye­nin önün­de çi­çek­ler­le kar­şı­la­dı. Devir tes­lim tö­re­nin­de ko­nu­şan Baş­kan Kurt, ''her bir hem­şeh­ri­mi­ze te­şek­kür­le­ri­mi ile­ti­yo­rum'' söz­le­ri ile baş­la­dı.
Kurt '' ko­nuş­ma­sı­nın de­va­mın­da ''Uzun yıl­lar­dan beri baş­kan­la be­ra­ber çık­tı­ğı­mız bir si­ya­set sü­re­ci oldu. 1999'dan bu za­ma­na kadar nasıl bir top­lum­da ya­şa­ma­mı­zın tes­pi­ti­ni yapıp mü­ca­de­le­nin hep içe­ri­sin­de oldum. Zaman gel­di­ğin­de ağ­la­dık, gül­dük, koş­tuk, da­rıl­dık, küs­tük. Si­ya­se­tin içe­ri­sin­de bun­lar var. Ben şim­di­den söy­le­ye­yim, bu sü­reç­te üz­dük­le­rim, kır­dık­la­rım mut­la­ka ol­muş­tur. Ben her­kes­ten özür di­le­ye­rek, hak­kı­mı helal edi­yo­rum. Siz de helal edin. Artık önü­müz­de yeni bir süreç var. Tür­ki­ye de­ğiş­ti, Muğla de­ğiş­ti, Datça de­ğiş­ti. Bu de­ği­şi­mi bun­dan sonra her­kes gö­recek, her­kes bi­lecek. Yeni bir si­ya­se­tin içe­ri­sin­de ola­ca­ğız. Çev­re­de­ki bütün hal­kı­mı­za, seçim sü­re­cin­de ya­şa­dık. Do­ğu­lu­su, Ba­tı­lı' sı, Kürt' ü, Türk'ü, Ale­vi'­si diye diye bi­ri­le­ri bun­la­rı kul­la­na kul­la­na ne yazık ki si­ya­si güç top­la­yıp üze­ri­mi­ze gel­me­ye ça­lış­tı­lar. Biz önce iyi bir insan ol­ma­nın mü­ca­de­le­si­ni ve­re­ce­ğiz. Önce iyi bir insan ola­ca­ğız. Va­sıf­la­rı­mız sonra ge­lecek. Sö­zü­müz çok, yo­lu­muz uzun, çok hızlı ha­re­ket et­me­miz lazım. He­pi­ni­ze önü­müz­de­ki sü­reç­te sağ­lık­lı mü­ca­de­le­ler dolu gün­ler di­le­rim. İyi ki var­sı­nız, iyi ki bu­ra­da­sı­nız''
Ön­ce­lik­le hu­zur­la­rı­nız­da Aytaç Baş­ka­na yeni gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­ler­ken, se­çi­mi ka­zan­ma­nın mut­lu­lu­ğu içe­ri­sin­de­yim. Bu sü­reç­te emeği geçen her­ke­se, ça­lı­şan her­ke­se 2024-2029 yıl­la­rı ara­sın­da Datça Be­le­di­ye­si­ne hiz­met edecek Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­li ar­ka­daş­la­rı­ma şim­di­den ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. Artık beş yılın ar­dın­dan takım el­bi­se, beyaz göm­lek, kır­mı­zı kra­vat tak­mak is­te­mi­yor­dum. Öz­gür­ce ya­şa­mak is­ti­yor­dum. Ar­ka­daş­lar ne olur­sa olsun, be­le­di­ye ye her al­dı­ğı­mız kişi Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­li. MHP'li fa­şist bir in­sa­nın yada kim olur­sa olsun baş­ka­nım de­me­si­ni içime sin­di­re­mi­yo­rum. Bu ba­kım­dan bu gü­zel­lik­le­ri tat­tı­ra­rak Datça'da si­ya­set ya­pa­lım. Kendi par­ti­mi­zi hiç­bir zaman yü­zü­nü boy­nu­nu eğ­dir­me­ye­lim. Bu mut­lu­luk­la, bu par­ti­mi­zi ya­şat­mak adına şim­di­den ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum'' dedi. Uçar'ın bu söz­le­ri sos­yal medya da da tep­kiy­le kar­şı­lan­dı.
Aynı gün Cum­hur İtti­fa­kı mec­lis üye­le­ri' de Maz­ba­ta­la­rı­nı İlçe Seçim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Hakim Enver Ay­de­mir'den aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!