MUĞLA VALİSİ İDRİS AKBIYIK DATÇA'DA BİR DİZİ ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sebiha ARSLAN :Muğla Valisi İdris Akbıyık bugün Datça'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu İlk olarak Datça Kaymakamlığını ziyaret eden Akbıyık, Kaymakam Murat Atıcı, Belediye Başkanı, ilçe kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu üyeleriyle bir araya geldi.
Daha sonra, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şube Başkanı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, vakfın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği Başkanı Menşure Yavuz ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Akbıyık, kadın istihdamı, kadın işgücünün geliştirilmesi ve yaygınlaşması konularında derneğin yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği projeler görüşüldü.
Vali Akbıyık, Kaymakamlık binasındaki toplantılar sonrasında, esnaf ziyareti ile belediye binasını ziyaret etti.
Akbıyık daha sonra yapılması planlanan yeni hükümet binası alanını ve Esen Adada bulunan tarihi hükümet konağı binasında incelemelerde de bulundu. Eski Datça ziyareti sonrası, İlçe'den ayrıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- HALUK LAÇİN’E 2 EL ATEŞ AÇILMIŞTI! İLK DURUŞMADA 3 SANIK İÇİN TUTUKLULUK KARARI
- KARAKÖY’DE ÇÖP EV TEMİZLENDİ: 5 TON ATIK ÇIKARILDI!
- Muğla’da Ağustos ayında narkotik operasyonları: 310 kişi gözaltına alındı
- DATÇA AÇIKLARINDA SÜRÜKLENEN 2 KİŞİ KURTARILDI
- Fethiye Körfezi İçin Tarihi Adım: Dip Çamuru Temizlenecek, Denizler Şamandıra Sistemiyle Korunacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.