Muğla
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

BAZ İSTAS­YO­NU KU­RU­TUR,YOK EDER,ÖL­DÜ­RÜR DEMİŞTİK!

07 Ekim 2019, Pazartesi 17:46

Okul­lar­da kon­fe­rans­lar ver­dim. Ve­li­le­ri top­la­dım bil­gi­len­dir­me­ler­de bu­lun­dum.
Çok du­yar­lı ve­li­ler,çok du­yar­lı öğ­ret­men­ler çıktı.
İlk dava açıl­dı­ğın­da,ilk bi­lir­ki­şi gel­di­ğin­de,söy­le­di­ğim şuydu”Baz is­tas­yo­nu sin­si­ce öl­dü­rür,yok eder. Şu bazın al­tın­da­ki ağaç­lar çok yakın za­man­da ku­ru­ya­cak­lar..!”Açın ka­yıt­la­rı bakın.
Orada tez­gah açan,iş yapan in­san­la­rın çok kısa sü­re­de hasta ola­cak­la­rı­nı,hatta o kö­tü­cül has­ta­lı­ğa ya­ka­lan­ma riski öteki in­san­lar­dan kat be kat faz­la­dır diye fe­ve­ran ettim.
OHAL(Ola­ğa­nüs­tü Hal ) var diye be­le­di­ye baş­kan­lık­la­rı­na,va­li­lik­le­ri­ne ta­li­mat­lar gön­de­ril­di. Bi­lir­ki­şi üze­ri­ne bi­lir­ki­şi geldi. Hiç­bi­ri­ne gü­ven­me­dim,gü­ven­mi­yo­rum. Bi­lir­ki­şi de­di­ğin,na­mus­lu aka­de­mis­yen­ler­den se­çi­lir. ODTÜ gibi Ha­cet­te­pe gibi Üni­ver­si­te­ler du­rur­ken,GSM şir­ket­le­ri­ne yakın bi­lir­ki­şi­ler geldi. Za­rar­sız an­la­mın­da bir sürü laf söy­len­di.
-Ağaç­lar niye ku­ru­yor,diye sor­sak,
Bize dönüp;
-Ora­da bitki has­ta­lı­ğı var on­dan­dır di­ye­bi­lir­ler.
Eli­miz­de on­lar­ca rapor var.
Ana­ya­sa Mah­ke­me­si­nin açık ve net ka­ra­rı var;
“Baz is­tas­yo­nu ku­rul­ma­sı için İmar Ka­nu­nu hü­küm­le­ri uy­gu­la­nır” diye. Yani Be­le­di­ye­den ruh­sat al­ma­dan bun­lar ku­ru­la­maz diyor.
Kim din­ler…
Bı­ra­kın izni,ge­ce­kon­du gibi bir gece ya­rı­sı di­ki­li­yor artık baz is­tas­yon­la­rı…
Ben o satış tez­gah­la­rı al­tın­dan geç­mek zo­run­da ka­lır­sam,çok hızlı ge­çi­yo­rum. Orada otu­rup çay içe­mi­yo­rum. (Çaycı ku­su­ru­ma bak­ma­sın) En büyük riski o ta­şı­yor. Çünkü rad­yas­yo­nu çe­kecek bir sürü alet onda var. İlk da­va­yı onun aç­ma­sı ge­re­ki­yor.
Evet,yavaş yavaş ölü­yor­su­nuz.
Ne ya­pa­ca­ğı­nı­zı ben mi söy­le­ye­ce­ğim. Hemen FETÖ cü veya bö­lü­cü diye dava açar­lar. İster­se­niz yol bu­lu­nur.
He­pi­ni­ze büyük geç­miş olsun(her ne kadar geç­me­diy­se de)


Okunma Sayısı: 6418

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.