Muğla
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

UÇAĞI KİM DÜ­ŞÜR­DÜ?

27 Ocak 2020, Pazartesi 17:42

-İran yan­lış­lık­la dü­şür­müş ola­bi­lir..
-ABD yalan haber ya­ya­bi­lir…
İran, artık yo­ğur­du üf­le­ye­rek ye­di­ği için, kü­rüz­de­ki(Çar­şam­ba yö­re­sin­de ça­lı­lık,di­ken­li yer) bir hı­şır­tı da bile si­lah­la­rı ateş­le­yecek kadar, kork­mak­ta­dır.
ABD,em­per­ya­list bir ül­ke­dir. İkinci pay­la­şım sa­va­şı dahil,Wi­et­nam,Küba ve hele Or­ta­do­ğu'daki ya­lan­la­rı­nı bil­me­yen yok. Bir de içe­ri­de­ki iş­bir­lik­çi vatan ha­in­le­ri varsa…
Bana göre ikisi de ola­bi­lir.
Ama,çok uzağa değil,yakın bir geç­mi­şe göz at­mak­ta yarar gö­rü­yo­rum;
LOC­KERBİE OLAYI…
21 Ara­lık 1988 Çar­şam­ba günü,Lond­ra He­ath­row H.?Ala­nın­dan New-york J.?F.?ken­nedy hava ala­nı­na sefer yapan Pan Ame­ri­kan yolcu uçağı, İskoç­ya'nın gü­ne­yin­de­ki Loc­ker­bie ka­sa­ba­sın­da, uça­ğın bavul bö­lü­mün­de ya­şa­nan pat­la­ma­nın ar­dın­dan 243 yolcu ve 16 mü­ret­te­ba­tın hepsi öldü.
Kad­da­fi bunu kabul et­me­di. Ancak ola­yın için­de Lib­ya­lı­lar olun­ca, ka­za­da ölen­le­rin aile­le­ri­ne 3 mil­yar do­la­ra yakın bir para ödedi.
Kad­da­fi'nin Libya'sına büyük bir eko­no­mik am­bar­go uy­gu­lan­dı. Ve so­nun­da bir darbe ile yok edil­di.
OYSA AYNI YIL İRAN UÇAĞI DA DÜ­ŞÜ­RÜL­MÜŞ­TÜ!
Yine 1988 yı­lın­da İran'a ait bir yolcu uçağı dü­şü­rül­dü.
3 tem­muz 1988'de İran'ın Ban­dar(ben­der) Abbas Hava li­ma­nın­dan Dubai'ye git­mek­te olan İran uçağı 274 yol­cu­su ve 16 mü­ret­te­ba­tı ile bir­lik­te, ABD do­nan­ma­sı­na ait USS vin­cen­nes savaş ge­mi­sin­den ateş­le­nen fü­ze­ler­le 290 kişi öldü.
Bunu ya­pan­lar,yolcu uça­ğı­nı,savaş uça­ğıy­la ka­rış­tır­dık­la­rı­nı iddia et­miş­ler­di.
Son­ra­sın­da ne mi oldu?
Sal­dı­rı em­ri­ni veren USS Vin­cen­nes ge­mi­si­nin kap­ta­nı,ami­ral Wil­li­am C.?Ro­gers olay­dan bir yıl sonra tüm suç­la­rın­dan ak­lan­mış,hatta Baş­kan C.?Bush ta­ra­fın­dan üstün hiz­met­le­rin­den do­la­yı Le­gi­on of Merit(li­ya­kat) ni­şa­nı ile ödül­len­di­ril­miş­ti.
Tüm bun­la­rı şunun için an­lat­tım; em­per­ya­list­ler,bir ül­ke­yi yok etmek, za­yıf­lat­mak için,önce bir algı ya­ra­tır­lar. Bu al­gıy­la o ül­ke­yi önce kendi va­tan­daş­la­rı gö­zün­de düş­man­laş­tı­rır­lar, sonra tüm dün­ya­ya bunu an­lat­ma­ya baş­lar­lar. Hep bir ağız­dan, biz dahil artık;
-Bu mol­la­lar çok olu­yor ama(ger­çek­ten çok olu­yor­lar da!)
-Za­ten şe­ri­at­çı de­ğil­ler mi?
-Ye­sin­ler bir­bir­le­ri­ni,,,gibi söz­ler söy­le­me­ye baş­la­rız ki ba­zı­la­rı baş­la­dı bile..
Unut­ma­yın! Kar­şı­nız­da her türlü hi­le­yi, ya­la­nı,sah­te­kar­lı­ğı ve acı­ma­sız­lı­ğı ya­pa­cak olan bir em­per­ya­lizm var­dır…
Eğer ken­di­ni­ze aydın di­yor­sa­nız,ga­ze­te ve TV ha­ber­le­ri­ne değil, bey­ni­ni­zin,yü­re­ği­ni­zin se­si­ne kulak verin!
  


Okunma Sayısı: 3821

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.