Muğla
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

ONDAN ŞUN­DAN BUN­DAN,,,,,,,,,,

27 Mayıs 2022, Cuma 10:51

Yıl­lar sonra bir 19 Mayıs Genç­lik ve Spor Bay­ra­mı­mı­zı doğ­du­ğum bu şirin il­çem­de ge­çi­re­bil­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­dım. Biz­le­re bu Bay­ra­mı­mı­zı he­di­ye eden ,başta o büyük insan ATA­TÜR­KÜ­MÜ­ZE ŞÜK­RAN­LA­RI­MI sun­mak is­te­rim.
İlko­kul çağ­la­rım­da yü­rü­dü­ğüm o tozlu yol­lar­da gece dü­zen­le­nen Fener Alayı için­de ola­bil­miş olmak apay­rı bir ke­yif­ti.
Sabah kut­la­ma prog­ra­mı çer­çe­ve­si için­de şiir oku­ya­bi­len bir öğ­ren­ci­nin he­ye­ca­nı­nı ya­şa­ma­dım desem yalan olur.
Ancak:
Pro­to­kol otur­ma dü­ze­nin­de GAZİLERİMİZE biraz daha ön­ce­lik ve­ril­me­si ,on­la­ra olan say­gı­mı­zın bir gös­ter­ge­si ola­maz mıydı.?
Diğer bir husus ise: Tüm Ko­nuş­ma ve hi­tap­lar­da, sa­hip­lik vur­gu­su­nun daha güçlü bi­çim­de üze­ri­ne bas­tı­rı­la­rak, vur­gu­lu bi­çim­de ifade edil­me­si, benim önem ver­di­ğim bir konu. BAY­RA­ĞI­MIZ, BAY­RA­MI­MIZ, ATA­TÜR­KÜ­MÜZ, VA­TA­NI­MIZ, BİZİMDİR VE EBEDİYETE KADAR bizim ka­la­cak­tır. Bizim olan tüm de­ğer­le­ri­mi­zi baş­ka­la­rıy­la pay­laş­ma­yı hiç dü­şü­ne­mi­yo­rum.

Şu gün­ler­de artık yaz se­zo­nu­na gi­ri­yo­ruz. SU ko­nu­su ye­ter­siz­li­ği, arı­za­la­rı ve ke­sin­ti­le­ri ile gün­de­mi­mi­zi hep meş­gul edecek gibi.​Bu su tü­ke­ti­mi ve ka­çak­lar­la da, sı­kın­tı­lı gün­ler biz­le­ri bek­li­yor.​Mev­cut su kay­nak­la­rı (derin ku­yu­la­r­dan ) sağ­la­nan suyun BETÇE yö­re­si­ne da­ğı­tıl­ma­sı­na ben ha­len­de te­red­düt­le ba­kı­yo­rum. Tesis/iş­let­me ma­li­ye­ti, stok ye­ter­li­li­ği, çev­re­ye ve­re­bi­lecek do­lay­lı olum­suz et­ki­ler dü­şü­nül­dü mü acaba. İnşal­lah ya­nı­lan ben olu­rum.​Bence de­ni­ze doğ­ru­dan ze­min­den ula­şan kay­nak­lar ara­sın­da bir en­teg­ras­yon dü­şü­nül­dü mü acaba.

Has­ta­ne kav­şa­ğın­da gör­dü­ğü­müz tra­fik ka­za­sı­nı ,bu­ra­da bir dü­zen­le­me ya­pıl­ma­dı­ğı sü­re­ce ço­o­o­o­ok gö­rü­rüz.
Yerel hiz­met­le­rin ta­nı­tı­mı ve ak­sa­ma baş­vu­ru­la­rı­nın alı­na­bil­di­ği 7/24 hiz­met ma­sa­sı­nın te­si­si bir ya­tı­rı­mı mı ge­rek­ti­ri­yor.? Küçük bir ona­rım ile PTT mer­ke­zi ya­nın­da­ki TAKSİ du­ra­ğın­da bu­lu­nan ku­lü­be ne işe ya­rı­yor.?
Rah­met­li Dr.​Tur­gut Dün­dar ağa­be­yi­mi­zin hibe et­ti­ği bina yine halen ka­de­ri­ne terk.​Eski Hü­kü­met bi­na­mız gibi.
Kısa süren ÇAĞLA Ba­de­mi pa­zar­la­ma­sı, yine bir­kaç tüc­ca­rın in­sa­fı­na bı­ra­kıl­dı gitti.
Cu­mar­te­si gün­le­ri :pazar gi­ri­şi­ne ge­çi­ci ola­rak TAKSİ bu­lun­dur­ma hiz­me­ti ta­le­bi ise, unu­tul­du gitti.
DATÇA FM Radyo ta­le­bi­mi­zi ses­len­dir­me­ye devam et­ti­re­lim


Okunma Sayısı: 3606

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.