Muğla
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

ANTİ OLMAK

15 Ocak 2024, Pazartesi 17:55

Her ko­nu­ya ve et­kin­li­ğe karşı olmak gibi bir dü­şün­ce­ye, hiç ­bir zaman ka­tıl­ma­dım. Hatta , kendi yaşam fel­se­fe­si­ne ka­tıl­ma­dı­ğım ki­şi­le­ri bile din­le­me­yi ter­cih ede­rim. Bu ne­den­le çev­rem­de­ki dost­la­rım­dan ten­kit al­dı­ğım­da olur. Karşı olmak/anti olmak fark­lı­lık­la­rın yok edil­me­si­ni ge­rek­ti­rir mi bir dü­şü­ne­lim.

Yerel seçim or­ta­mı­nın ha­re­ket­len­di­ği şu gün­ler­de, kar­şı­laş­tı­ğım tüm dost­la­rı­mın ilk so­ru­su; NE OLA­CAK ?

Ben ne kahin nede fal­cı­yım, ya­rın­lar şu so­nu­cu ge­ti­rir veya ge­ti­re­bi­lir gibi bir ön­gö­rüm­de yok. Söy­le­di­ğim şu ki: ya­rın­lar biz­le­re hiç­bir şey ge­tir­me­yecek. Biz ya­rın­lar­da ne ya­par­sak, ne ter­cih eder­sek ola­cak olan odur. Kur­tu­lu­şu bir mu­ci­ze­den ummak , aciz­li­ğin bir ifa­de­si­dir.

Dat­ça­mız­da çe­şit­li yerel hiz­met­le­ri yü­rüt­me­ye talip olan­la­rın pro­fil­le­ri­ne bak­tı­ğım zaman, şu so­ru­yu sor­ma­dan ken­di­mi ala­mı­yo­rum. Hani kla­sik­leş­miş, söz­le­ri­ni Fuat Edip BAKSI nın, bes­te­si­ni Se­la­hat­tin PINAR'ın o ünlü şar­kı­sı ak­lı­ma ge­li­ver­di. "DAHA ÖN­CE­LERİ NE­RE­LER­DEYDİNİZ" diye. Ma­şal­lah her­ke­sin ağ­zın­dan bal dam­lı­yor. Hiç­bi­ri­nin aday­lı­ğı­na ANTİ de­ği­lim el­bet­te. Ma­şal­lah Datça Mızın ne kadar se­ve­ni var­mış.!!!!!!!

Benim dü­şün­cem odur ki: bir fut­bol ta­kı­mı­nın ya­pı­lan çe­şit­li dış trans­fer­le kısa bir ba­şa­rı ka­za­nı­la­bi­lir. De­vam­lı­lı­ğı ola­bi­lir­ mi.?

Dat­ça­mı­zın so­run­la­rı­nı ya­şa­ma­mış/pay­laş­ma­mış olan­la­rın seç­men­le­ri­ni ikna ede­rek se­çil­miş ol­sa­lar bile, so­run­la­rı çö­ze­bil­me­le­ri zor. El­bet­te hiz­met yerel hiz­met de bir kadro/ekip ge­rek­tir­mek­te­dir.

SAĞ­LI­CAK­LA......   
 


Okunma Sayısı: 134

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.