Muğla
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

BİR DATÇA FM VARDI ..?

20 Mart 2018, Salı 11:15

Yıl­lar önce ka­pa­nan bir ko­nu­yu , siz­ler­le bu günün ko­şul­la­rı ile pay­laş­mak is­ti­yo­rum.
Hemen hemen yirmi kusur yıl gelip geçti. Sa­nı­rım Sayın Mus­ta­fa SOY­TOK Baş­ka­nın za­ma­nın­da il­çe­miz­de ,o dö­ne­min öz­ve­ri­li bir va­tan­da­şı­mı­zın ça­ba­la­rı ile yü­rü­tü­len bir hiz­me­ti ka­çı­mız ha­tır­lar bil­mi­yo­rum. Evet Dat­ça­'mız­da bir Radyo (DATÇA FM) is­tas­yo­nu­mu­zun bu­lun­du­ğu­nu ha­tır­la­yan­lar var­dır. Sıcak yaz gün­le­rin­de va­tan­daş­la­rı­mı­zın çe­şit­li sos­yal içe­rik­li du­yu­ru­la­rı­nı ya­yın­la­dı­ğı gibi, bu arada çe­şit­li müzik par­ça­la­rı­nı is­te­yen­le­rin­de ta­lep­le­ri­ni geri çe­vir­mez­ler­di. Tüm tek­nik ek­sik­lik­le­re rağ­men bu hiz­met , yerel yö­ne­ti­min des­tek­le­ri ile epey bir süre yü­rü­dü. Bu hiz­met ilçe hal­kı­mı­zın kay­naş­ma­sı­na da hiz­met ver­di­ği ka­na­atin­de­yim.İnşal­lah :BU­RA­SI DATÇA FM ANON­SU­NU DU­YA­RIZ.
Şimdi ise:Ka­mu­nun bil­has­sa Yerel Yö­ne­ti­min çe­şit­li ko­nu­lar­da­ki du­yu­ru­la­rı­nın,İnter­net veya cep te­le­fon­la­rı­na gön­de­ri­len me­saj­lar­la ya­pıl­ma­sı­nı,ÇAĞ at­la­mak şek­lin­de yo­rum­lan­ma­sı bana göre değil. Yö­ne­tim/yö­ne­ti­ci­ler hiz­met ver­di­ği halk­la olan ba­ğın­tı­sı­nı , bu sanal ortam va­sı­ta­sı ile yap­ma­sı , her gün bir adım daha fazla uzak­laş­ma­mı­za neden ol­du­ğu dü­şün­ce­sin­de­yim. Bence yerel yö­ne­tim; keyfi bi­ri­le­ri­nin ter­cih­le­ri ve ka­rar­la­rı ile ol­ma­ma­lı.Yö­ne­ti­len­ler /hiz­met ve­ri­len­ler ol­ma­sa yerel yö­ne­ti­me ih­ti­yaç
var mı.? Bu ne­den­le de hal­kın se­si­ne ve ta­lep­le­ri­ni din­le­me­li,on­lar­la bir­lik­te so­run­la­rın çö­zü­mü­ne ka­tı­lım sağ­la­ya­rak karar ver­me­li­dir derim.
Bil­has­sa yerel yö­ne­ti­mi­miz­ce , bazı sos­yal ve hiz­me­te dönük du­yu­ru­la­rın İnter­net ve cep te­le­fon­la­rı­na gön­de­ri­len me­saj­lar­la ya­pıl­ma­sı il­çe­miz­de hoş kar­şı­lan­ma­dı­ğı­nı du­yu­yo­rum.İlçe mer­ke­zi­miz­de ve diğer ma­hal­le­le­ri­miz­de kap­sam alanı bu­lu­nan ANONS sis­te­mi­nin (halen tam faal olup ol­ma­dı­ğın­dan emin de­ği­lim) arada bir Pazar yer­le­ri­ne yan­lış park eden araç­lar için kul­la­nıl­ma­sı hoş ol­ma­mak­ta­dır.Bir ölüm du­yu­ru­su,su/elekt­rik arıza ve ke­sin­ti­le­ri­nin ve hiz­met­ler­le il­gi­li bil­gi­len­dir­me­ler, HER­HAL­DE YAN­LIŞ PARK EDİLMİŞ BİR ARAÇ KADAR ÖNEMLİDİR. !!! Bu ANONS hiz­me­ti­nin ve­ril­me­si­nin ge­rek­çe­si,bir­kaç va­tan­da­şı­mı­zın ra­hat­sız­lı­ğı ba­ha­ne edi­le­rek kal­dı­rıl­ma­sı ol­ma­ma­lı­dır.Acaba ço­ğun­luk ne diyor diye so­rul­du mu.? Ölüm du­yu­ru­la­rı­nın Ca­mi­ile­ri­miz va­sı­ta­sı ile ya­pıl­ma­sı ye­ter­li ol­ma­dı­ğı bir ger­çek..
Ye­rel­de hiz­met önce insan ol­du­ğu­na göre ,o zaman ön­ce­lik nedir ne ol­ma­lı­dır.?
İlgi­li­le­ri­miz'e LÜT­FEN.....SAĞ­LI­CAK­LA...


Okunma Sayısı: 3328

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.