Muğla
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

HAYAT DEVAM EDİYOR

13 Şubat 2023, Pazartesi 16:55

Ya­şa­dı­ğı­mız  ve  artçı sar­sın­tı­la­rı devam et­mek­te olan dep­rem , ül­ke­mi­zin yü­re­ği­ne düşen bir kor oldu.​Başta Kah­ra­man­MA­RAŞ olmak üzere, Adana ,Hatay, Urfa ve Di­yar­ba­kır da, ya­ra­la­rı­mız nasıl sa­ra­ca­ğız? Ancak bu ül­ke­nin in­sa­nı ola­rak biz­ler, hiç­ bir ayrım gö­zet­mek­si­zin ke­net­le­ne­rek yine kendi ken­di­mi­ze ayağa kalk­ma­yı be­ce­ri­riz. Sa­yı­sı­nı te­laf­fuz et­mek­ten kork­tu­ğum yi­tir­di­ği­miz va­tan­daş­la­rı­mı­za Allah'tan rah­met ya­kın­la­rı­na sa­bır­lar ve baş­sağ­lı­ğı di­li­yo­rum.
Ko­nu­nun uz­man­la­rı­nın tüm uya­rı­la­rı­na rağ­men, ku­la­ğı­nı tı­ka­yan so­rum­lu yö­ne­ti­ci­le­ri­miz ile biz­le­rin, ku­ral­la­ra uy­ma­dan ,bize bir ­şey olmaz an­la­yı­şı­nın ve zaman zaman çı­ka­rı­lan İMAR af­la­rı­nın so­nuç­la­rı­nı gö­rü­yo­ruz. DEP­REM KU­RAL­LA­RA UY­MA­MA­YI AF­FETMİYOR..
Çı­ka­rı­lan, bel­ki­ de önü­müz­de­ki yıl­lar­da da çı­ka­rı­la­cak imar affı uy­gu­la­ma­sı­nın, ko­nu­ya çözüm ol­ma­dı­ğı­nı bile bile, ya­şa­dı­ğı­mız fe­la­ke­ti yine unu­ta­rak göz ardı ede­ce­ğiz. Ge­mi­si­ni kur­ta­ran kap­tan mi­sa­li, söy­le­me­ye hiç dilim var­mı­yor ama: bu ka­çın­cı ders an­la­ma­dık gitti.!!!!!
Po­li­tik/ki­şi­sel men­fa­at he­sap­la­rı ile, imara açı­lan alan­la­rın se­çi­min­de gös­ter­di­ği­miz ön­gö­rü­süz­lük, ca­nı­mız­dan önde gitti. Ka­mu­nun ­da ko­or­di­nas­yon­da gös­ter­di­ği ace­mi­lik apay­rı ya­rı­mız.

İlçe­miz­de de yılda bir­ kaç defa dep­rem ile mü­şer­ref olu­yo­ruz. Bir­kes yıl önce Re­şa­di­ye ma­hal­le­miz­de gös­ter­di­ği etki ve so­nuç­la­rı, unu­tul­du gitti.
Ancak bu kö­şe­den tüm uya­rı­la­rı­ma rağ­men, ya­pı­laş­ma çıl­gın­lı­ğı­nın dolu diz­gin git­ti­ği il­çe­miz­de, ka­mu­nun ya­pı­laş­ma­da so­rum­lu­luk alan­la­rın sık sık bil­gi­len­dir­me­le­ri ko­nu­sun­da te­men­nim ha­va­da kaldı. Ceza kes­me­den önce siz ne­re­de­si­niz diye so­rar­lar adama. Bu arada sık sık çı­ka­rı­lan İMAR AFFI bek­len­ti­si, kamu muzun ayıbı de­ğil­ mi.?
Ben yaz­mak­tan siz­ler oku­mak­tan, kamu so­rum­lu­la­rı uya­rıl­mak­tan bık­ma­ya­cak­lar. Has­ta­ne kav­şa­ğın­da bek­le­nen he­ye­lan geldi ge­li­yor. ​Kuv­vet­li bir yağ­mur­da bul­va­rın akan top­rak­la ka­pan­dı­ğı­nı gö­rür­se­niz hiç şaş­ma­yın..
Badem çi­çe­ği fes­ti­va­li­miz in­şal­lah güzel hava ko­şul­la­rı ile taç­la­nır. 
Ney­se ­ki ba­dem­ler çiçek aç­ma­ya baş­la­dı.. Aç­ma­mış badem çi­çe­ği­nin fes­ti­va­li garip ge­li­yor­du.
Di­le­ğim badem ha­sa­dı­nın baş­la­dı­ğı za­man­da, bir de 
ALTIN BADEM ETKİNLİĞİNİ gö­rü­rüz...
Şim­di­lik , SAĞ­LI­CAK­LA.....


Okunma Sayısı: 231

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.