Muğla
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

İKİNCİ DATÇA BADEM ÇİÇEĞİ FESTİVALİ(ŞENLİĞİ) PROG­RA­MI AÇIK­LAN­DI

04 Şubat 2019, Pazartesi 17:52

Şen­lik ko­or­di­na­tör­le­riy­le(eş gü­düm­cü­le­riy­le) 31.01.2019 ta­ri­hin­de(Per­şem­be) günü bir kez daha bir araya gel­dik. Yine arı gibi ça­lı­şı­yor­lar. Bu arada EMİTT Fu­arı­na gi­di­yor­lar,daha iyi ta­nı­tım için.
Prog­ram­dan bazı alın­tı­la­rı siz­ler­le pay­laş­mak is­ti­yo­rum:
8 Şubat Cuma günü, Fes­ti­val açı­lış kor­te­ji saat:14.00-14.30 arası,Fes­ti­val açı­lış se­re­mo­ni­si,En­ge­lim Ol­ma­yan Der­ne­ği Ritm Grubu gös­te­ri­si,Datça Kent Kon­se­yi halk Oyun­la­rı gös­te­ri­si,Datça Eski 45'lik­ler or­kest­ra­sı,Grup hayam Kon­se­ri,Fan Flüt Can Ak­şa­hin,Ne­şe­li Pa­ti­ler Dans Grubu,Datça Sanat Mer­ke­zi Ko­ro­su,Canlı Per­for­mans Gökay ve sera,Datça Koro Evi man­do­lin Ko­ro­su,Ateş Dansı gös­te­ri­si..
9 Şubat Cu­mar­te­si günü ise,Söy­le­şi:He­pi­miz aynı ko­van­da­yız Gre­en­pe­ace,Ne­şe­li Pa­ti­ler Dans Grubu,İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü Folk­lor Ekibi,Türk halk Mü­zi­ği Ko­ro­su,Betçe Sanat Mer­ke­zi Ko­ro­su,Polat dans Aka­de­mi-La­tin dans gös­te­ri­si
10 Şubat Pazar;Canlı Per­for­mans Ali kaya,DJ' ler;ateş Dansı Gös­te­ri­si,Söy­le­şi:Ze­hir­siz Top­rak,ze­hir­siz Üre­tim,Datça Yerel Tohum der­ne­ği,Se­mi­ner:Far­kın­da­lı­ğın Şe­ma­sı;Bitez İlköğ­re­tim Okulu Folk­lor,Söy­le­şi:Datça'da Ba­dem­ci­lik ve Arı­cı­lık.
Çok azını yaz­dı­ğı­mız bu et­kin­lik­ler ya­nın­da,bir de atöl­ye prog­ra­mı koy­muş­lar. Bu prog­ram­da da şun­lar var:Mavi Keçe sabun atöl­ye­si,Tokat Yaz­ma­cı­lı­ğı Taş baskı atöl­ye­si, Ayten Öz­ka­ra­ca ile Ami­gu­ru­mi Atöl­ye­si,Düş­ler Evi Se­ra­mik Atöl­ye­si,Düş­ler Evi mum atöl­ye­si,Zü­ley­ha Ab­dul­la­ye­va ile Müzik ve nefes te­ra­pi…
Sa­de­ce küçük bir bö­lü­mü­nü bu­ra­ya al­dı­ğı­mız atöl­ye­ler­le bir­lik­te 92 et­kin­lik dü­zen­le­necek. İle­ri­ki gün­ler­de prog­ra­mın ta­ma­mı ya­yın­la­na­cak. Ga­ze­te­de gö­re­bi­lir­si­niz.


Okunma Sayısı: 4199

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.