Muğla
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MAR­MARİS DEV­LET HAS­TA­NESİ İYİDİR! DEV­LET HAS­TA­NESİ!...?DEDİĞİN

04 Eylül 2018, Salı 14:44

*Sabah gidip,öğ­le­ye kadar ina­nıl­maz iş yap­tı­rı­yor­su­nuz…
*Dat­ça­lı­la­rın vaz­ge­çil­me­zi…
*Ya­ban­cı­lar bile Mar­ma­ris dev­let has­ta­ne­si­ne ge­li­yor..
Mu­aye­ne ve tet­kik sa­ati­mi­ze daha vardı. Baş­he­kim Dr.?Ahmet'e(Mutlu Arıcı) bir uğ­ra­ya­lım dedik. Hem sek­re­ter,(güzel gü­lüş­lü,sem­pa­tik )Nazan ÇA­YA­LAN –As­lın­da çay veren,kahve ıs­mar­la­yan demek daha doğ­ruy­muş ya. (Daha önce yan­lış­lık­la veya bana ve­ri­len so­ya­dı yan­lış­lı­ğı di­ye­lim,ÇAV­LAN ola­rak yaz­mış­tık. Şimdi dü­zelt­tik-Na­zan Hanım bunu bile ken­di­si dü­zelt­tir­me yo­lu­na git­me­di…) Hem de Baş­he­kim ta­ra­fın­dan gayet sıcak kar­şı­lan­dık(her za­man­ki gibi) Bu kez her za­man­ki gibi bir Dat­ça­lı yoktu ya­nın­da. Çünkü Datça'dan giden her­kes Ahmet bey'e mut­la­ka uğrar! İşle­ri­nin o kadar sı­kı­şık anın­da bile çay­la­rı­mı­zı içtik.
Saat;10,00 K.B.B uz­ma­nı Dr.?Kamil BEL'in ya­nın­day­dık. Hemen mu­aye­ne­mi­zi yaptı,ku­la­ğı­mı­zı yı­ka­dı. Bir­kaç da­ki­ka için­de çık­tık.Adını bil­mi­yo­rum ama,O'nun da sek­re­te­ri çok cana yakın bi­ri­si. Kamil BEL,ilk ba­kış­ta güven veren bir insan imajı çi­zi­yor. Ra­hat­la­tı­yor sizi.
Ora­dan çıkıp,saat:11.00 de ult­ra­so­na gi­di­yo­ruz. Ult­ra­son sı­ra­sı bek­ler­ken,orada bu­lu­nan­lar­la aya­küs­tü de olsa soh­bet etme ola­na­ğı­nız olu­yor. Ben bu sı­ra­lar­da ilk sı­ra­yı hiç sev­mem. Ara­day­dım. Saat 11.15 sı­ra­la­rıy­dı,önüm­de­ki ka­dın­la soh­bet etme ola­na­ğı bul­dum. Ya­nın­da lise çağ­lar­da bir erkek çocuk vardı,onun için gel­miş­ler. Hani biz Türk­le­rin kla­sik soh­be­te baş­la­ma ri­tü­eli var­dır ya;-Ne­re­li­si­niz ,diye sordu kadın.
Ben de ne­re­li ol­du­ğu­mu söy­le­dim. Tabii kla­sik ola­rak,ben de:
-Siz ne­re­den ge­li­yor­su­nuz,dedim.?Kadın:
-İstan­bul'dan,dedi.
Ben de:
-İstan­bul'dan mı!? De­yin­ce,kadın:
-İki yıl­dır tüm tet­kik­le­ri­mi ve diğer mu­aye­ne­le­ri­mi bu­ra­da yap­tı­rı­yo­rum. İstan­bul'da sıra mı bu­lu­yo­ruz… dedi.
Neyse daha uzat­ma­ya­lım,başka yer­den gelen baş­ka­la­rı da var­mış,onlar da soh­be­te ka­tıl­dı. Her­kes­te aynı dü­şün­ce var;
“Mar­ma­ris Dev­let Has­ta­ne­si İyidir”
Ult­ra­son çekim işi ve in­ce­le­me ra­po­ru­nun ya­zı­mı,elime ve­ri­li­şi tam 7(yedi) da­ki­ka sürdü. Müt­hiş bir hız!
Orada Uzman Dr. Metin Bora VAR­DAR diye müt­hiş bir genç dok­tor­la ta­nış­tım. Em­pa­ti kur­ma­sı­nı,has­tay­la iliş­ki­yi iyi bilen bi­ri­si. Ora­dan so­nuç­la­rı alıp,
Fizik Te­da­vi Uz­ma­nı Dr.?Bey­han EREN'e ulaş­tım. Bey­han Hanım'ı daha önce an­lat­mış­tım. So­ya­dı­nın ko­şu­tun­da,ger­çek bir ha­nı­me­fen­di. Mu­aye­ne,küçük bir ope­ras­yon.
Saate bak­tım,11,45!...
Ve bun­la­rı hiç kim­se­nin ta­vas­su­tu ile yap­ma­dım. 182'den ran­de­vu aldım. Öyle git­tim. Bunu şunun için ya­zı­yo­rum. Ba­zı­la­rı­nın”Olmaz,biri araya gir­me­den bun­la­rı bu kadar za­man­da yap­tır­man ola­nak­sız …de­me­sin­ler diye!


Baş­he­ki­min­den,sek­re­te­ri­ne,he­kim­le­rin­den,hem­şi­re­le­ri­ne değin MAR­MARİS DEV­LET HAS­TA­NESİNE te­şek­kür­ler.
     
          


Okunma Sayısı: 3984

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.